PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στους «8» και στο… σβηστό ο Ατρόμητος


Το όνειρο συνεχίζεται! Ο Ατρόμητος έχοντας ως εφόδιο το σκορ του πρώτου παιχνιδιού, δεν πάτησε… γκάζι, αλλά και πάλι επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης (1-0) με γκολ του Καρασαλίδη (29’), κρατώντας δυνάμεις εν όψει Παναιτωλικού.

 

Ούτε γκάζι, ούτε κούραση, αλλά η πρόκριση… πρόκριση.

Ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό του πρόσθεσε ο Ατρόμητος στη φετινή ξέφρενη πορεία του, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης (1-0) και αφού ζευγάρωσε τα θετικά του αποτελέσματα κόντρα στους Αρκάδες, πέρασε στους «8» του Κυπέλλου. Αποβλήθηκε σωστά ο Σελίν στο 56’ με δεύτερη κίτρινη.

Έχοντας στο μυαλό του και το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, ο Ατρόμητος προτίμησε να πάει σε χαλαρό τέμπο και με την ασφάλεια της άχαστης τριάδας στην άμυνα, να κρατήσει πάνω από όλα το μηδέν.

Στα πρώτα 20-25 λεπτά, οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα, ωστόσο ο Μίρκοβιτς ήταν παρών όποτε χρειάστηκε, προσθέτοντας αυτοπεποίθηση που την έχει ανάγκη. Μάλιστα, ο Ατρόμητος πιστοποιώντας την ποιοτική του ανωτερότητα, χωρίς να ιδρώσει, άνοιξε το σκορ στο 29’, όταν ο Γιαννούλης εκτέλεσε του φάουλ και ο Καρασαλίδης την έστειλε με καρφωτή κεφαλιά στα δίχτυα.

Στο 34’ ο Ουάρντα έφτασε κοντά στη… μαγεία όταν σούταρε από τα 25 μέτρα, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε άουτ. Στο β’ μέρος μετά και τη δικαιολογημένη αποβολή του Σελίν, ο Ατρόμητος έριξε τελείως το ρυθμό του, αλλά έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες, με τον εξαιρετικό και πάλι Αθανασιάδη, να λέει «όχι» σε Γιαννούλη και Μάντσον σε φάσεις τετ-α-τετ στο 53’ και το 58’ αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες (89’ Κυριακίδης), Ουάρντα, Καρασαλίδης, Ντιγκινί (68’ Ντάουντα), Μάντσον, Σάκιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Ρισβάνης

Στον πάγκο: Μανδάς, Στρούγγης, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλείου, Νάτσος

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας (56’ Μπέρτος), Σελίν, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας (61΄ Αντζούλας), Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Μανιάς (69’ Γκοντό)

Στον πάγκο: Τσίφτσης, Μαντίντα, Ισνάλντο, Γιαννούλης

 

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment