PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ένας στους δύο «κερδίζει» στον Ατρόμητο


Μεταγραφικές εξελίξεις αναμένονται στον Ατρόμητο μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, αφού αυτή τη στιγμή έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, που δουλεύονται παράλληλα.

Συγκεκριμένα, η περίπτωση που αποκάλυψαν οι Γάλλοι και ακούει στο όνομα του Ζαν-Λουκ Ντομπέ έχει προταθεί στον Ατρόμητο, εξετάζεται από τους ιθύνοντες, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάστηκε. Πρόκειται για έναν παίκτη που είναι πάρα πολύ γρήγορος και αγωνίζεται με την ίδια ευκολία δεξιά και αριστερά, δεν υπολογίζεται από τον Ρικάρντο Σα Πίντο (για φέτος τουλάχιστον) και δεν αποκλείεται τελικά η περίπτωσή του να προχωρήσει. Σε αυτό το ενδεχόμενο ο Γιώργος Μανούσος υπολογίζεται κανονικά στη θέση του φορ, ως δίδυμο με τον Ντάουντα.

Η δεύτερη περίπτωση είναι ενός υψηλόσωμου, έμπειρου επιθετικού που σύμφωνα με πληροφορίες αγωνίζεται στην Αγγλία και ως εκ τούτου το κασέ του είναι πολύ υψηλό, άρα και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Στον Ατρόμητο δεν παρατούν ούτε τη μία, ούτε την άλλη περίπτωση, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι θα αποκτηθεί μόνο ένας από τους δύο.

Οι Περιστεριώτες τις δουλεύουν παράλληλα, προκειμένου να μείνουν… ξεκρέμαστοι και έχουν προσαρμόσει τα πλάνα τους ανάλογα με την κατάληξη των συζητήσεων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment