PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts


Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου και σε συνδυασμό και με την ήττα της Κηφισιάς, εξασφάλισε την παραμονή του στην Super League.

Ο Ταμπίτζε έβαλε το χρυσό γκολ παραμονής για τους Αγρινιώτες που έστησαν πανηγύρια στις εξέδρες.

Oι Περιστεριώτες μετά το 2-3 της Κηφισιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα σώθηκαν με 34 βαθμούς και μαθηματικά και πάνε στο τελευταίο ματς με τον Αστέρα στο Περιστέρι για το γόητρο.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο είχε ένταση, με αρκετές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή και κάρτες, ενώ οι ευκαιρίες ήταν λίγες. Ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα, όμως γρήγορα ο Παναιτωλικός ισορρόπησε και επιχείρησε να βάλει πίεση στην εστία του Μαρκετζιάνι.

Οι σπουδαιότερες στιγμές στο πρώτο μέρος ανήκαν στους γηπεδούχους, οι οποίοι πάτησαν γκάζι πριν από το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Λιάβας από τα αριστερά στην περιοχή τροφοδότησε τον Τορεχόν, ο οποίος πλάσαρε, με τον Μαρκετζιάνι να αποκρούει εντυπωσιακά με το πόδι. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Λιάβας εκτέλεσε εκτός περιοχής, όμως ήταν άστοχος.

Στο 45+4′ ο Παναιτωλικός είχε νέα καλή στιγμή. Ο Λομόνακο έκανε το σουτ στα δεξιά στην περιοχή, δεν έβαλε στην μπάλα τα κατάλληλα φάλτσα, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

O Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 53ο λεπτό κατάφερε να πάρει και το προβάδισμα. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Μάλης πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής, βρήκε τον Ταμπίτζε, ο οποίος καλυπτόμενος σκόραρε. Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, ο Βέργος πέρασε τον Τσάβες, αλλά ο Οικονόμου έκοψε σωτήρια το πλασέ του.

Οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν, όμως όποτε χρειάστηκε ο Τσάβες φώναζε παρών, αποσοβώντας τους κινδύνους που δημιουργούσε ο Ατρόμητος.

Ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες στο 87ο λεπτό, με τον Κούντε να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το ίδιο συνέβη στο 90+6′ και για τους γηπεδούχους με τον Ταμπίτζε, όμως δεν είχε πλέον μεγάλη σημασία.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες – Μαλής, Οικονόμου (86′ Μπακάκης), Ταμπίτζε – Μαυριάς, Πέρες (81′ Τσιγγάρας), Λιάβας (67′ Χατζηθεοδωρίδης), Χουάνπι (86′ Μπ. Ντουάρτε), Τορεχόν – Λομόνακο (68′ Ζοάο Πέδρο) και Ντίας.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι – Κιβρακίδης (81′ Τριμμάτης), Ασεβέδο (73′ Γιουμπιτάνα), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Αθανασίου – Κούντε, Έντερ, Κούεν (73′ Βρακάς) – Βαλένσια και Βέργος (73′ Αντζιέλσκι).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Το συγκινητικό Περιστέρι έχασε στον ημιτελικό του BCL στο Βελιγράδι (pics)

Peristeri News

Leave a Comment