PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τετράδα-φωτιά για τον Ατρόμητο


Το απόλυτο έκανε τις προηγούμενες αγωνιστικές ο Ατρόμητος και από εκεί που η υπόθεση πλέι-οφ ή ακόμα και της 6ης θέσης φάνταζε άπιαστο όνειρο επανήλθε στις σκέψεις του κόσμου και λιγότερο εντός ομάδας.

Εντός αποδυτήριων, επειδή ειδικότερα οι παίκτες έχουν καεί στο χυλό και σε κάθε υποψία για πλέι-φο ερχόταν η… κατηφόρα λόγω πίεσης και άγχους, δεν τολμούν να πουν το οτιδήποτε, κοιτώντας απλά το κάθε παιχνίδι που ακολουθεί.

Ωστόσο, μετά το πρόγραμμα που πράγματι ήταν εφικτό το 4/4, ακολουθεί ένα… βουνό, με τους Περιστεριώτες στους επόμενους τέσσερις αγώνες να αντιμετωπίζουν ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτόν και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν φαβορί.

Αρχής γενομένης από το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ατρόμητος όχι απλά καλείται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, αλλά έχει να αντιμετωπίσει έναν Ολυμπιακό που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και βλέπει τη διαφορά που είχε χτίσει από τους… κάτω να μειώνεται σε βαθμό σχεδόν επικίνδυνο. Για τους «ερυθρόλευκους» το ματς είναι σημειωμένο ως την απαρχή για την αντεπίθεση κυρίως για το πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο Ατρόμητος θα βρει απέναντί του τον Βασίλη Βούζα, προπονητής που καθόταν στον πάγκο της ομάδας, όταν έπεσε στη Β’ Εθνική, κληθείς να την επαναφέρει στα σαλόνια. Η θητεία του έληξε όμως πολύ νωρίς, παρά το ρόστερ πολυτελείας που διέθετε η ομάδα για τα δεδομένα της Football League.

Η συνέχεια είναι ανάλογα δύσκολη, αφού το Σάββατο (18/3) φιλοξενεί την ΑΕΚ που καίγεται για νίκες, προκειμένου να πέσει θύμα τεράστιας έκπληξης μένοντας εκτός play-off, ενώ ακολουθούν τα ματς σε Νέα Σμύρνη μετα τη διακοπή (2/4) και στη συνέχεια εμβόλιμη αγωνιστική (5/4) με τον ΠΑΟΚ.

Η συγκομιδή που θα έχει σε αυτά τα ματς θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο τι μέλλει γεννέσθαι, αφού με μηδέν στο… σακούλι, δεν χρειάζεται να σκεφτεί κάτι άλλο για τη φετινή χρονιά και κοιτάζει τον προγραμματισμο της νέας χρονιάς, αφού ακόμα και η 6η θέση θα είναι πολύ δύσκολη.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Σα Πίντο δεν παίζει μόνη της. Αξίζει λοιπόν να δούμε και το πρόγραμμα των ανταγωνιστών του στην προσπάθειά του να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Πανιώνιος (45 βαθμοί): ΑΕΛ, ΠΑΟΚ (εκτός), Ατρόμητος, Παναθηναϊκός (εκτός), Πλατανιάς, Κέρκυρα (εκτός), Λεβαδειακός

ΠΑΟΚ (43 βαθμοί): ΑΕΚ (εκτός), Πανιώνιος, ΑΕΛ, Ατρόμητος (εκτός), Παναθηναϊκός, Πλατανιάς (εκτός), Κέρκυρα

Παναθηναϊκός (41 βαθμοί): Ηρακλής (εκτός), Ολυμπιακός, ΑΕΚ (εκτός), Πανιώνιος, ΠΑΟΚ (εκτός), Ατρόμητος, ΑΕΛ

Ξάνθη (39 βαθμοί): Κέρκυρα (εκτός), Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιαννινα (εκτός), Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης (εκτός), ΑΕΛ (εκτός), Βέροια

ΑΕΚ (37 βαθμοί): ΠΑΟΚ, Ατρόμητος (εκτός), Παναθηναϊκός, Πλατανιάς (εκτός), Κέρκυρα, Λεβαδειακός (εκτός), ΠΑΣ Γιάνννινα (εκτός)

Πλατανιάς (35 βαθμοί): Βέροια, Ηρακλής, Ολυμπιακός (εκτός), ΑΕΚ, Πανιώνιος (εκτός), ΠΑΟΚ, Ατρόμητος (εκτός)

Ατρόμητος (35 βαθμοί): Ολυμπιακός (εκτός), ΑΕΚ, Πανιώνιος (εκτός), ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Παναθηναϊκός (εκτός), Πλατανιάς

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment