PeristeriNews.gr
Media

Κόπηκε ο Ρουμελιώτης λόγω… ΠΑΟΚ


Απίστευτο περιστατικό λογοκρισίας.

Απίστευτο περιστατικό λογοκρισίας.

Η διευθύντρια της “Ελευθεροτυπίας”, το βράδυ της Πέμπτης ανακοίνωσε στον Ανδρέα Ρουμελιώτη την απολύση του, εξαιτίας ενός κειμένου του με τίτλο “Ταξιδεύοντας με τον μΠΑΟΚ…”!

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από τις αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ με τηλεφωνήματα στην εφημερίδα, στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε forum στο Internet.

Δεν έχει όμως ακόμη επικυρωθεί και εξετάζεται το ενδεχόμενο μετακίνησής του δημοσιογράφου στην “Κυριακάτικη” , αλλά είναι αδιανόητο για την εφημερίδα που έχει στον τίτλο της τη λέξη Ελευθεροτυπία και που σήμερα διαμαρτύρεται για την “Επιχείριση ΟΠΑΠ: «φίμωτρο στα ΜΜΕ»” να απολύει δημοσιογράφο μετά από απαίτηση οπαδών.

Πολύ δε, όταν η “Ελευθεροτυπία” προσπαθεί να δηλώσει πως δεν έχει σχέση με τον υπόλοιπο Τύπου όπου καθημερινά λογοκρίνονται τα κείμενα που δεν υποστηρίζουν το Μνημόνιο.

Στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” επιχειρεί η διοίκηση της εφημερίδας να “μεταθέσει” εσωτερικά τον Ανδρέα Ρουμελιώτη, γλυτώνοντας το κόστος της απόλυσης.

Όμως ο δημοσιογράφος έχει ήδη απολυθεί από την “Κυριακάτικη” χωρίς να έχει λάβει αποζημίωση και η απόπειρα αυτή θεωρείται πως συνιστά “βλαπτική μεταβολή”, καθώς ως την περασμένη Πέμπτη είχε καθημερινή παρουσία στο ημερήσιο φύλλο, από το οποίο κόπηκε επειδή αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Alter Ego απέκτησε τον τίτλο της «Ελευθεροτυπίας»

Peristeri News

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment