PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εμφανίστηκε ο άνδρας που πετούσε σκουπίδια στην Πετρούπολη


Αυτοβούλως εμφανίστηκε στην αστυνομία ο άνδρας που πετούσε τα… σκουπίδια του και όχι το άτυχο βρέφος σε κάδο της Πετρούπολης.

Υπενθυμίζεται, πως το νεκρό βρέφος βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια το μεσημέρι της 26ης Φεβρουαρίου 2018, στην Πετρούπολη.

Εδώ και λίγες μέρες έχει διαρρεύσει ένα βίντεο όπου φαίνεται ένας άνδρας να πετάει μια σακούλα στον κάδο και στη συνέχεια να φεύγει με το αυτοκίνητό του.

Οι αρχές είχαν εστιάσει το ενδιαφέρον τους στον εντοπισμό του άνδρα, καθώς η σακούλα που πέταξε έμοιαζε με αυτή μέσα στην οποία βρέθηκε το άψυχο σώμα του μωρού.

Ωστόσο, ο άνδρας, που αναγνώρισε τον εαυτό του στο βίντεο, έσπευσε στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και εμφανώς εκνευρισμένος διευκρίνισε ότι πέταξε τα σκουπίδια του, καθώς μένει στην περιοχή.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι ούτε η σύζυγός του, ούτε κάποιο άλλο συγγενικό του πρόσωπο ήταν έγκυος και επιφυλάχθηκε παντός… νόμιμου δικαιώματος, καθώς τα μέσα ενημέρωσης τον παρουσίαζαν ως το “τέρας” που έπνιξε με σκοινί το νεογέννητο λίγες ώρες μετά τη γέννησή του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Leave a Comment