PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Απορρίφθηκε το αίτημα για έκδοση του Λ. Μπόμπολα στην Κύπρο


«Όχι» στο αίτημα των κυπριακών αρχών για έκδοση του επιχειρηματία Λεωνίδα Μπόμπολα στην Κύπρο είπε το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας.

Οι δικαστές υιοθέτησαν την πρόταση του Εισαγγελέα, ο οποίος έκρινε ότι ο επιχειρηματίας δεν πρέπει να εκδοθεί στην Κύπρο για να λογοδοτήσει για μίζες που φέρεται να δόθηκαν με την έγκρισή του ώστε να ευνοηθεί η εταιρεία του στα έργα του ΧΥΤΑ Πάφου και του ΧΥΤΥ Κόσιης στη Λεμεσό.

Το δικαστήριο, που αναμένεται να εκδώσει το σκεπτικό του τις επόμενες ημέρες, φαίνεται να έλαβε υπόψη μεταξύ άλλων το βασικό επιχείρημα των συνηγόρων του επιχειρηματία Πολύχρονη Τσιρίδη, Ηλία Αναγνωστόπουλου και Μιχάλη Δημητρακόπουλου ότι οι πράξεις που του αποδίδουν οι Κύπριοι, τις οποίες αρνείται ο επιχειρηματίας, έχουν τελεστεί στην Αθήνα και όχι στην Κύπρο.

Επίσης, οι δικαστές με την ίδια απόφαση ήραν τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που είχε επιβληθεί στον επιχειρηματία, ενώ η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ώστε να διερευνηθεί αν ο κ. Μπόμπολας έχει τελέσει τα αδικήματα που του αποδίδουν οι Κυπριακές αρχές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment