PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του αρχιμανδρίτη στο Γέρακα


Δύο άτομα έχει ταυτοποιήσει και αναζητεί η Αστυνομία, για τη δολοφονία του Αρχιμανδρίτη στον Γέρακα στα μέσα Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι δύο που αναζητούνται είναι υπήκοοι Πακιστάν 28 και 33 ετών και ήδη εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψής τους.

Ο ιερέας είχε βρεθεί δεμένος χειροπόδαρα με κορδόνι, ενώ το πρόσωπό του ήταν σκεπασμένο με μια πετσέτα. Δίπλα στο πτώμα του οι αστυνομικοί είχαν βρει ένα μαξιλάρι γεμάτο αίματα, με το οποίο εικάζεται ότι τον έπνιξαν.

Κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο ιερέας, ο οποίος λειτουργούσε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μορτερού στην Παλαιά Πεντέλη, υπήρχε ένα έπιπλο που ήταν παραβιασμένο. Πάντως, σύμφωνα τα όσα είχε ανακοινώσει τότε η Αστυνομία, η πόρτα του διαμερίσματος δεν είχε παραβιαστεί.

Διέφυγαν στο Πακιστάν μετά τη δολοφονία του ιερέα

Στο Πακιστάν διέφυγαν, μετά τη δολοφονία του 46χρονου ιερέα στις 13 Φεβρουαρίου στο σπίτι του στον Γέρακα, οι δύο καταζητούμενοι ως δράστες, όπως ανακοίνωσε επισήμως η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, πρόκειται για δύο υπήκοους Πακιστάν ηλικίας 28 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων έχουν ήδη εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, μετά την υποβληθείσα στον εισαγγελέα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία.

Παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία για την έκδοση και διεθνών ενταλμάτων σύλληψης.

Επιπρόσθετα υποβλήθηκε αίτημα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών τους.

Σημειώνεται ότι οι χώροι του διαμερίσματος του ιερέα παρουσίαζαν εικόνα έρευνας και όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρεθεί διάφορα αντικείμενα, ενώ δεν παρατηρήθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα εισόδου.

Σύμφωνα με την εξέταση ιατροδικαστική ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Leave a Comment