PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ζελένσκι: Το Κίεβο δεν θα κάνει εδαφικές παραχωρήσεις για χάρη της ειρήνης


Για την Ουκρανία, στον πόλεμο με τη Ρωσία, μόνο η νίκη είναι αποδεκτή, αλλά το Κίεβο δεν θα κάνει εδαφικές παραχωρήσεις στον επιτιθέμενο για χάρη της ειρήνης, δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι FoxNews .

«Η νίκη της αλήθειας είναι η νίκη της Ουκρανίας και των Ουκρανών. Το ερώτημα είναι πότε θα τελειώσει ο πόλεμος . Αυτό είναι δύσκολο ερώτημα. Αυτό είναι ένα οδυνηρό θέμα. Εκτός από τη νίκη, ο ουκρανικός λαός δεν θα δεχτεί κανένα αποτέλεσμα», τόνισε ο Ζελένσκι.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη δυνατότητα παραχώρησης ορισμένων ουκρανικών εδαφών στη Ρωσία για χάρη της υπογραφής ειρηνευτικής συμφωνίας, ο Ζελένσκι είπε: «Δεν εμπορευόμαστε το έδαφός μας. Το θέμα της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας δεν συζητείται».

Ο Ουκρανός πρόεδρος τόνισε ότι αναμένει δεσμεύσεις από τις κορυφαίες χώρες του κόσμου σχετικά με την ασφάλεια της Ουκρανίας και εξέφρασε επίσης την πεποίθησή του ότι η Ουκρανία είναι ικανή να κάνει το ΝΑΤΟ πολύ ισχυρότερο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλβανία: Ένοχος κρίθηκε ο Φρέντι Μπελέρης

Peristeri News

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Leave a Comment