Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Θα δηλώσω «παρούσα» και θα απορρίψω τον εκβιασμό της Ευρώπης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Στην αποψινή ψηφοφορία θα δηλώσω «παρούσα» και θα απορρίψω τους εκβιασμούς των δανειστών, υποστήριξε η πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στην αποψινή ψηφοφορία θα δηλώσω «παρούσα» και θα απορρίψω τους εκβιασμούς των δανειστών, υποστήριξε η πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής.

«Όλοι και όλοι κρινόμαστε από τη στάση και τις αποφάσεις μας» τόνισε χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την εξουσιοδότηση της κυβέρνησης για τη συνέχιση της διαπραγμάτευσης.

Όπως εξήγησε, η κυβέρνηση δίνει μία άνιση μάχη σε καθεστώς εκβιασμών και ασφυξίας, ενώ πρόσθεσε ότι η Ευρώπη μεταμορφώνεται σε φυλακή για τους λαούς της.

«Ο λαός εμπιστεύτηκε στην κυβέρνηση την απαλλαγή του από τα μνημόνια» συμπλήρωσε η κ. Κωνσταντοπούλου, σπεύδοντας να εξηγήσει ότι το χρέος δημιουργήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις με παράνομες συμβάσεις και μίζες.

«Το χρέος χρησιμοποιείται ως εργαλείο εξανδραποδισμού του λαού από δυνάμεις που λειτουργούν με ολοκληρωτικούς μηχανισμούς» υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας ότι οι δανειστές εκβιάζουν την κυβέρνηση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης από τη ΔΕΘ: «Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment