PeristeriNews.gr
Πολιτική

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον τουρισμό


Υπερψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού για την ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας, κατά τις ονομαστικές ψηφοφορίες που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε δώδεκα άρθρα.

Υπερψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού για την ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας, κατά τις ονομαστικές ψηφοφορίες που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε δώδεκα άρθρα, όπως και για την τροπολογία σχετικά με τη ρύθμιση οφειλών της ΕΥΔΑΠ.

Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ υπερψήφισαν το σύνολο των άρθρων, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης τα καταψήφισαν. Η ΔΗΜΑΡ υπερψήφισε τρία άρθρα (21, 33 και 40), ενώ οι ανεξάρτητοι βουλευτές Μ. Μπόλαρης και Γ. Κουράκος δήλωσαν «παρών».«Παρούσα» δήλωσε και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Τζάκρη κατά την ψήφιση της τροπολογίς για την ΕΥΔΑΠ.

Με το νέο νόμο εισάγονται νέοι θεσμοί τουριστικής δραστηριότητας, εισάγονται νέα επίσης προϊόντα που δεν περιλαμβάνονταν στο υφιστάμενο Ειδικό Χωροταξικό Σχέδιο για τον τουρισμό και δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον για να αναπτυχθούν οι οργανωμένοι υποδοχείς τουριστικών δραστηριοτήτων. Το νομοσχέδιο κινείται επίσης στη λογική της αποφυγής μη αιτιολογημένων απαγορεύσεων σε επενδυτικά έργα και δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment