PeristeriNews.gr
Πολιτική

Υπ. Εργασίας: Ενέργειες εκφοβισμού ανέργων εν όψει δημοψηφίσματος


Διαψεύδει κατηγορηματικά το Υπουργείο Εργασίας τις φήμες που διακινήθηκαν, ότι σε περίπτωση επικράτησης του «όχι» στο δημοψήφισμα, τότε θα ακυρωθεί το πρόγραμμα Kοινωφελούς Εργασίας.

Διαψεύδει κατηγορηματικά η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ράνια Αντωνοπούλου τις φήμες που διακινήθηκαν σε άνεργους το πρωί, μέσω γραπτών τηλεφωνικών μηνυμάτων (SMS), ότι σε περίπτωση επικράτησης του «όχι» στο επικείμενο δημοψήφισμα, τότε θα ακυρωθεί το πρόγραμμα Kοινωφελούς Εργασίας.

Όπως επισημαίνει το υπουργείο, πρόκειται για ενέργειες που έχουν ως στόχο τον εκβιασμό και τον εκφοβισμό των ανέργων πολιτών προκειμένου να μη εκφράσουν ελεύθερα τη βούλησή τους στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Τονίζεται ακόμη στην ανακοίνωση ότι το δημοψήφισμα δεν διεξάγεται για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός αν θα παραμείνει ή όχι στην Ευρωζώνη, αλλά για το αν συμφωνεί ή διαφωνεί με τα δυσβάσταχτα μέτρα που προτείνουν οι θεσμοί.

«Η χώρα μας είναι και θα παραμείνει μέλος της Ευρωζώνης και της ΕΕ και ως εκ τούτου δε τίθεται κανένα ζήτημα ακύρωσης των προγραμμάτων απασχόλησης» καταλήγει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment