Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ξέσπασε μέχρι και ο Δήμαρχος!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τα χαμόγελα στο Περιστέρι και εντός του Ατρόμητου, έπειτα από αρκετό διάστημα με μπόλικο προβληματισμό, έχουν επιστρέψει για τα καλά μετά τη νίκη και κυρίως την εμφάνιση κόντρα στη Λαμία.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός επέστρεψαν και στους οπαδούς της ομάδας, που επέστρεψαν σπίτι τους γεμάτοι και με αισιοδοξία πως πράγματι κάτι καλό «χτίζεται» καθημερινά στις προπονήσεις στο Μαζαράκη.

Ένας από τους πιο ένθερμους οπαδούς που δίνει το «παρών» σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι είναι και ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος κι αυτός δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί (γιατί να το κάνει άλλωστε) από την τρομερή απόδοση του «αστεριού» στο πρώτο ημίχρονο.

Ο πρώτος δημότης της περιοχής ήταν κανονικά στη θέση του στα επίσημα από το πρώτο λεπτό του αγώνα και πανηγύρισε κι αυτός έξαλλα τα τρία γκολ της ομάδας, τα οποία οδήγησαν στην ευρεία νίκη με 3-0.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να τα πει και με τον πρόεδρο του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό, με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια διατηρούν άριστες σχέσεις.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι – Μύκονος 80-76: Νίκη στο τελευταίο τεστ πριν τη GBL

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Φιλική νίκη στο Μαρούσι με 86-81

Peristerinews.gr Newsroom

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέλβιν Οφόρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment