PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ξεκίνησε η προεκλογική μάχη



Στη μάχη των εκλογών μπήκαν πλέον τα κόμματα, οργανώνοντας περιοδείες σε όλη τη χώρα.

Στη μάχη των εκλογών μπήκαν πλέον τα κόμματα, οργανώνοντας περιοδείες σε όλη τη χώρα.

Οι πρώτες προεκλογικές ανοιχτές ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων κλιμάκωσαν τη μεταξύ τους αντιπαράθεση, ενώ μελανό σημείο αποτέλεσε η επίθεση κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Πέτρο Ευθυμίου, από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Στο κόκκινο η πολιτική αντιπαράθεση

«Εάν αφήσουμε να εγγραφεί στο εκλογικό αποτέλεσμα αυτό που καταγράφεται ως τώρα, τότε η χώρα οδηγείται σε απόλυτο αδιέξοδο. Τώρα ο κατακερματισμός, η επιστροφή σε πολιτικό τοπίο που θυμίζει δεκαετία του ‘50 και του ‘60 κινδυνεύει να παρασύρει σε πιο βαθιά κρίση την κοινωνία και να οδηγηθούμε σε αθεράπευτες καταστάσεις» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στο Εργατικό Κέντρο της Λαμίας.

Μήνυμα αισιοδοξίας εξέπεμψε από την Θήβα όπου μίλησε σε συγκέντρωση ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη στις εκλογές ενώ δεσμεύθηκε ότι δεν θα κοπεί ο 13ος και 14ος μισθός.

Έτοιμος να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου την επομένη των εκλογών, εφόσον το κόμμα που λάβει τη διερευνητική εντολή υιοθετήσει τη θέση του κόμματός του για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας εκτός μνημονίου, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Καβάλα.

Για μήνυμα ανατροπής μίλησε από το Ηράκλειο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του κόμματος στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου τονίζοντας ότι «το Ηράκλειο και η δημοκρατική Κρήτη μπορεί να κάνει την ανατροπή στην κάλπη».

Όχι σε μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ «με τις σημερινές του θέσεις και πολιτική» δήλωσε μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης.

Τέλος, από τον Έβρο ξεκίνησε την εκλογική του περιοδεία ο πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», Πάνος Καμμένος.

Τους υποψηφίους της Δημοκρατικής Συμμαχίας στις εκλογικές περιφέρειες του λεκανοπεδίου Αττικής παρουσίασε η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment