PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Ξεκινά η ανασύσταση του Κινήματος»


Με απουσίες, όπως αυτή του Γιώργου Παπανδρέου, ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί τις εργασίες της η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Με απουσίες, όπως αυτή του Γιώργου Παπανδρέου, ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί τις εργασίες της η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στη Συνδιάσκεψη δεν ήταν παρών ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Παπανδρέου, διότι θα παραβρίσκεται σε διεθνές συνέδριο στη Ρόδο. Το «παρών» όμως έδωσαν κορυφαία στελέχη του κινήματος.

Σε υψηλούς τόνους, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επέκρινε όσους έβλαψαν την παράταξη όσο ήταν το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει να τη βλάψουν και τώρα. «Αρκετά. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και δεν με δελεάζει καμιά κομματική και κυβερνητική εξουσία. Αναφέρομαι μόνο στη βάση της παράταξης και τον λαό» είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε υπερήφανοι για το όνομα και τα σύμβολά μας και μπορούμε να τους δώσουμε επίκαιρο νόημα» υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος να προχωρήσουν την ανασυγκρότηση της παράταξης με «όρους αυτοοργάνωσης».

Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι η ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο η οργανωτική του ανασυγκρότηση, αλλά ακόμη περισσότερο είναι ο προγραμματικός, πολιτικός και οργανωτικός επαναπροσδιορισμός του. «Το στοίχημά μας είναι να “ξαναγνωριστούμε” και να γίνουμε πρόσωπα με άποψη» είπε. Παράλληλα, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να εκφράσει τον πολιτικό χώρο ανάμεσα στη Δεξιά και την Αριστερά και έθεσε το ερώτημα για το τι είναι σήμερα «Δεξιά και τι Αριστερά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment