PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Αλβανών η συμπλοκή στο Γέρακα


Σε διευκρινίσεις όσον αφορά την αιματηρή συμπλοκή στο Γέρακα προέβη η Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με τις οποίες επρόκειτο για ξεκαθάρισμα «οικονομικών διαφορών» μεταξύ Αλβανών και δεν είχε σχέση με το περιστατικό στην Αλβανία και την εκτέλεση από τις ειδικές δυνάμεις Έλληνα ομογενούς.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα, μεταξύ δύο ομάδων οπλισμένων με μαχαίρια και πιστόλια, κατά την οποία τραυματίστηκαν πέντε Αλβανοί κι ένας Έλληνας, όλοι νεαρής ηλικίας. Μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία «Ερυθρός Σταυρός» και «Σισμανόγλειο».

Σοβαρότερα είναι ένας Αλβανός, ο οποίος φέρει τραύμα από μαχαίρι στον θώρακα, καθώς και ο Έλληνας, που δέχτηκε σφαίρα στον λαιμό, ενώ ένας ακόμα Αλβανός δέχτηκε σφαίρα στο πόδι. Οι άλλοι τρεις φέρουν κυρίως χτυπήματα. Και οι έξι συνελήφθησαν, όπως κι ένας δεύτερος Έλληνας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και την σύλληψη και των υπολοίπων εμπλεκομένων.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι και επτά κάλυκες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το επεισόδιο ξεκίνησε από μια φιλονικία μεταξύ δύο Αλβανών για οικονομικές διαφορές. Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από μαρτυρίες που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, χτες το μεσημέρι, ο ένας από τους Αλβανούς, μαζί με άλλους δύο, μετέβησαν σε κατάστημα στο Γέρακα για να πάρουν χρηματικό ποσό που του χρωστούσε ομοεθνής του, που εργάζεται εκεί.

Στον καβγά που ακολούθησε, οι τρεις Αλβανοί ξυλοκόπησαν τον ομοεθνή τους. Τα ξημερώματα όμως ο παθών, μαζί με συνεργούς του, συναντήθηκαν με τους δράστες του ξυλοδαρμού και άλλα άτομα, για να λύσουν τις διαφορές τους και συνεπλάκησαν με μαχαίρια και πιστόλια, στη συμβολή των οδών Δομοκού και Γέρακα.

Στις δύο ομάδες συμμετείχαν και Έλληνες, ενώ παρούσα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν και μια νεαρή Ελληνίδα, φίλη ενός εκ των Αλβανών, η οποία όμως δεν ενεπλάκη.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Στιγμές τρόμου για 16χρονη στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Leave a Comment