PeristeriNews.gr
Οικονομία

«Ξέχνα το 1929, έρχεται…οικονομικός Μεσαίωνας»


«Ξέχνα το 1929, εδώ έρχεται Μεσαίωνας» είναι η άποψη χρηματιστή που μετέφερε σε άρθρο του δημοσιογράφος των Financial Times, με την έγκυρη οικονομική εφημερίδα να περιγράφει μελανά το οικονομικό μέλλον.

«Ξέχνα το 1929, εδώ έρχεται Μεσαίωνας» είναι η άποψη χρηματιστή που μετέφερε σε άρθρο του δημοσιογράφος των Financial Times, με την έγκυρη οικονομική εφημερίδα να περιγράφει με τα πιο μελανά περιγράφεται το οικονομικό μέλλον.

«Πριν τέσσερα χρόνια, παρέθεσα στη στήλη μου έναν γνωστό μου χρηματιστή, ο οποίος παρομοίαζε τις τότε προοπτικές με το 1929.

Πριν από λίγες εβδομάδες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: Ξέχνα το 1929, εδώ έρχεται Μεσαίωνας» αναφέρει ο δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας και συμπληρώνει: «Οι απόψεις του ακούγονται ακραίες και οφείλω να αναφέρω ότι ο φίλος μου είναι ορκισμένος εχθρός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αντιμετωπίζει την προοπτική διάλυσης του ευρώ με ανατριχιαστική ευχαρίστηση. Ανεξάρτητα απ’ αυτό όμως, η πρώτη του εκτίμηση ήταν σίγουρα σωστή».

Την ίδια ώρα, όπως επισημαίνουν και άλλα μέσα της χώρας, οι η οικονομική συρρίκνωση για τη Βρετανία αν συνεχιστεί η αβεβαιότητα στην ευρωζώνη θα είναι σύμφωνα με τις προβλέψεις «χειρότερη από αυτή του Μεγάλου Κραχ»…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μειώθηκαν δάνεια και καταθέσεις τον Ιανουάριο

Peristeri News

Φορολοταρία Ιανουαρίου 2024 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

32,7 εκατ. τουρίστες ήρθαν στην Ελλάδα το 2023

Peristeri News

Leave a Comment