PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ξάνθη – Ατρόμητος 0-0


«Κόλλησαν» στο 0-0, Ξάνθη και Ατρόμητος στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Οι τρεις βαθμοί της νίκης ήταν το ζητούμενο για τον Ατρόμητο στα Πηγάδια της Ξάνθης, για ένα ακόμα βήμα προς την επίτευξη του στόχου των πλέι οφ.

Το 0-0, ωστόσο, «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων, στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής.
Με βάση την εικόνα του αγώνα και τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, σε ένα παιχνίδι πολύ κακό και χωρίς φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και βελτιωμένο στη συνέχεια, χωρίς, πάντως, να κινηθεί σε υψηλά επίπεδα ποιότητας.

Η ισοπαλία εδραιώνει τον Ατρόμητο στην 4η θέση με 42 βαθμούς. Η ομάδα μας έμεινε χωρίς νίκη για 3ο σερί ματς (είχαν προηγηθεί δύο ήττες).

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο ζωηρά στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα, είχε δύο άστοχες κεφαλιές (2′ Ουντότζι, 4′ Λαζαρίδης), αλλά στη συνέχεια «σίγησε», δεν κράτησε μπάλα και απείλησε με το κακό κοντρόλ του Μάντζιου στο 30′ από καλή θέση.

Η εικόνα του αγώνα βελτιώθηκε ελαφρώς στο δεύτερο ημίχρονο, τουλάχιστον υπό την έννοια ότι δημιουργήθηκαν κάποιες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, οι περισσότερες από στημένες φάσεις.

Κορυφαία της ομάδας μας με τον Ναπολεόνι στο 57′, διπλή μάλιστα, αλλά ο Ιταλός δεν σκόραρε από κοντά.

Ο Ατρόμητος απείλησε με τον Σουμπίνιο (77′) και τον Φυτανίδη, αλλά και πάλι είχε προβλήματα στην κυκλοφορία, παρά τις διορθωτικές αλλαγές του Αναστόπουλου με την είσοδο του Δημούτσου αντί του Ουντότζι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 79′ Φυτανίδης

Ξάνθη: Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Παΐτο, Γούτας, Βάλλας, Φλίσκας, Ντιέ, Σολτάνι (86′ Ράνος), Μαρσελίνιο, Μάνταλος (68′ Ντάνι), Ονουάτσι (60′ Πλατέλλας).

Ατρόμητος: Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (90’+2 Πίτου Γκαρσία), Ουντότζι (65′ Δημούτσος), Ναπολεόνι, Σουμπίνιο (83′ Καραγκούνης), Μάντζιος.

Αναστόπουλος: «Κρατάμε την τρομερή διάθεση»

Προερχόμενος από δύο σερί ήττες και κυρίως από την κακή εμφάνιση στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι, όπου έφερε τα «γκάζια» του Γιώργου Σπανού, το σημαντικό για τον Ατρόμητο απέναντι στην Ξάνθη ήταν να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να δείξει καλή διάθεση.

Αυτά ανέδειξε ο Νίκος Αναστόπουλος δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα στα Πηγάδια (0-0), μιλώντας στην κάμερα της τηλεόρασης:

«Την κλασική ευκαιρία του αγώνα την είχαμε εμείς με τον Νπαολεόνι. Εγινε ένα κλειστό παιχνίδι και ήταν πολύ φανερό ότι όποιος βάλει το γκολ θα πάρει και τους βαθμούς», σχολίασε για την εικόνα του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου.

Παράλληλα, ανέδειξε το κέρδος της ομάδας του:

«Το σημαντικό για μας είναι η τρομερή διάθεση τον παικτών, πράγμα που δεν είχαμε στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Κρατάμε, λοιπόν τη διάθεση, οι ευκαιρίες όλες μπορούν να γίνουν γκολ και να χαθούν. Σημασία έχει η τρομερή διάθεση, αυτή κρατάμε και προχωράμε».

Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment