PeristeriNews.gr
Οικονομία

Βρετανικό «σχέδιο» προβλέπει ταραχές από κατάρρευση του ευρώ


Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph ανώτατο στέλεχος της βρετανικής κυβέρνησης ανέφερε πως η κατάρρευση του ευρώ είναι θέμα χρόνου και οι πρεσβείες στις χώρες της ευρωζώνης πρέπει να βοηθήσουν τους πολίτες που βρίσκονται σε αυτές τις χώρες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph ανώτατο στέλεχος της βρετανικής κυβέρνησης ανέφερε πως η κατάρρευση του ευρώ είναι απλώς θέμα χρόνου και ως εκ τούτου οι πρεσβείες στις χώρες της ευρωζώνης πρέπει να βοηθήσουν τους πολίτες που βρίσκονται σε αυτές τις χώρες, είτε με την παροχή οικονομικής βοήθειας είτε λόγω ανεξέλεγκτων κοινωνικών αναταραχών.

Οι βρετανικές πρεσβείες θα φροντίσουν να παρέχουν ρευστό σε όσους πολίτες της χώρας δεν θα μπορέσουν να πάρουν λεφτά από τις τράπεζες της ευρωζώνης, λόγω της κατάρρευσης του ευρώ(!) αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα!

Άκρως απόρρητο ενημερωτικό σημείωμα που έφτασε στην βρετανική πρεσβεία της Αθήνας, δίνει οδηγίες έτσι ώστε ότι η διπλωματική αντιπροσωπεία της χώρας στην Αθήνα, πρέπει να είναι έτοιμη να παράσχει «κάθε απαραίτητη βοήθεια ώστε να προστατεύσουν και να προσφέρουν κάθε βοήθεια στους Βρετανούς πολίτες που κατοικούν στην Ελλάδα, όταν η χώρα βγει από το ευρώ και ξεσπάσουν ταραχές»!

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι εντολές αφορούν παροχή προστασίας και σχέδιο εκκένωσης από την Ελλάδα των Βρετανών καθώς θεωρούνται “αναπόφευκτες οι ανεξέλεγκτες κοινωνικές αναταραχές”!

Οι βρετανικές πρεσβείες θα φροντίσουν να παρέχουν ρευστό σε όσους πολίτες της χώρας δεν θα μπορέσουν να πάρουν λεφτά από τις τράπεζες της ευρωζώνης, λόγω της κατάρρευσης του ευρώ αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο 3,1% ο πληθωρισμός τον Απρίλιο

Peristeri News

Άμεση η συμβολή του τουρισμού στην Ελλάδα

Peristeri News

Οι ημερομηνίες καταβολής στις συντάξεις Ιουνίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment