PeristeriNews.gr
Πολιτική

Βουλευτής «έβγαλε» 1.000.000 ευρώ στο εξωτερικό! (v)


Ένας και μοναδικός βουλευτής εντοπίστηκε από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος να έχει «φυγαδεύσει» χρηματικά ποσά στο εξωτερικό.

Ένας και μοναδικός βουλευτής εντοπίστηκε από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος να έχει «φυγαδεύσει» χρηματικά ποσά στο εξωτερικό, αλλά μάλλον άξιζε τον κόπο, καθώς επρόκειτο για 1.000.000 ευρώ!

Ο Πρόεδρος της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος κ. Π. Νικολούδης ανέφερε για το συγκεκριμένο ζήτημα στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, χωρίς να αποκαλύψει ποιος βουλευτής είναι:

«Θα πρέπει λοιπόν να σας πω, χωρίς κανένα δισταγμό, ότι από ελέγχους που μπορεί να μην είναι πλήρως εξαντλητικοί, αλλά δεν είναι μόνο δειγματοληπτικοί, που αφορούν ποιοι άνθρωποι, ποιες κοινωνικές τάξεις, έβγαλαν τα χρήματά τους από την αγορά ή τα έβγαλαν και στο εξωτερικό, (από) αυτό που λέμε και που εννοούμε πολιτικό κόσμο, εγώ έναν ή μία διαπίστωσα ότι έβγαλε 1.000.000 ευρώ, τον περσινό δραματικό Μάη του 2011».

Ο κ. Νικολούδης πρόσθεσε πάντως ότι αυτό «δεν σημαίνει τίποτα από μόνο του. Δεν είναι αμάρτημα το να βγάλεις χρήματα έξω, δεν είναι παρανομία με την τυπική έννοια του νόμου, αλλά για εμένα είναι ένα δείγμα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment