PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Βολές της Β. Σταμάτη στην απολογία της


Την «εγκληματική συμπεριφορά» απέναντι στον Άκη Τσοχατζόπουλο και την οικογένειά του, επανέλαβε ενώπιον του πενταμελούς εφετείου κακουργημάτων η Βίκυ Σταμάτη.

Κατά την απολογία της η κατηγορούμενη στην υποθεση που αφορά τις «χρυσές μίζες» από εξοπλιστικά προγράμματα, αναφέρθηκε σε όσα υποστήριξε ότι της εκμυστηρεύτηκε ο άνδρας της στις φυλακές Κορυδαλλού μία εβδομάδα μετά την προφυλάκιση της, τονίζοντας πως ο Κώστας Σημίτης έδωσε το «δακτυλίδι» στον Γιώργο Παπανδρέου με την προϋπόθεση πως ο τελευταίος θα εξοντώσει τον σύζυγό της.

«Δεν θα άντεχε ο Παπανδρέου πολύ, πίστευε πως ο φόβος του ήταν ο Τσοχατζοπουλος» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταμάτη.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου επανέλαβε ακόμη ότι ο άνδρας της, της είπε ότι «ο Σημίτης είναι ‘’νονός’’. Ο Παπανδρέου έχει σκοπό να μας εξοντώσει. Δέχθηκε χρήματα από ξένο ηγέτη του αραβικού κόσμου (σς μετά από πίεση ανέφερε στη συνεχεια το όνομα του Αραφατ) τα οποία ζήτησε να σταλούν στον Τσοχατζόπουλο. Ο πρέσβης της χώρας επισκέφθηκε τον Τσοχατζόπουλο, του είπε υπάρχει αυτό το ποσό για σένα και ο άνδρας μου απάντησε πως δεν το γνωρίζει.Του είπε υπάρχει ένα τεράστιο ποσό που αφορά τον Παπανδρέου. Ο πρέσβης είχε σχέσεις με τον επιχειρηματία Τζορτζ Χάλακ και ο άνδρας μου του είπε να επισκεφθεί αυτόν. Ο Παπανδρέου που δεν είναι χαζός, φρόντιζε να αλλάξει και νόμισμα στα χρήματα».

Η Βίκυ Σταμάτη στράφηκε και εναντίον του Νίκου Ζήγρα τον οποίο κατά τη διάρκεια της απολογίας της αποκαλούσε «ο εφιάλτης». Όπως είπε, «κάποιοι άνθρωποι φέρθηκαν εγκληματικά απέναντι στον Τσοχατζόπουλο και την οικογένειάτου. Αναφέρομαι στον εφιάλτη που λέγεται Ζήγρας, ο οποίος είχε ένα μεγάλο κόμπλεξ γιατί ήθελε να είναι ο Άκης στη θέση του Άκη».

Η Βίκυ Σταμάτη αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του Ακη Τσοχατζόπουλου για τον οποίο είπε ότι βρίσκεται στην εντατική χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη. «Ο Ζήγρας βρέθηκε στη Γερμανία σε μια κλινική που δεν μπορείτε να περάσετε ούτε εσείς απ έξω κυρία Πρόεδρε η οποια στοίχιζε 50 εκ που τα πλήρωσε ο Τσοχατζοπουλος και ο Ζήγρας τα εισέπραξε μετά από το ΙΚΑ», είπε η Β.Σταμάτη.

Η κατηγορούμενη επανέλαβε ότι δεν έχει καμία σχεση με την υπόθεση, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά της πρώην συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, λέγοντας ότι εκείνη τους κατέστρεψε: «Η Μολντενχάουερ μια φορά μου είπε στο τηλέφωνο θα σας καταστρέψω, το κατάφερε μας κατάστρεψε.

Πρόεδρος : Εκείνη σας καταστρέψε;

Κατηγορούμενη : Ως ένα βαθμό ναι, γιατί είχε πολύ καλές σχέσεις με την Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment