PeristeriNews.gr
Πολιτική

Βολές Ευ. Μεϊμαράκη και Φ. Γεννηματά σε Κυβέρνηση και Αλ. Τσίπρα αντίστοιχα


Η ανάπτυξη έγινε ύφεση και τα πρωτογενή πλεονάσματα ελλείμματα ανάφέρει ο Ευ. Μεϊμαράκης, ενώ η Φ. Γεννηματά κατηρορεί τον Αλ. Τσίπρα ότι επιχείρησε να αποκοιμήσει τον ελληνικό λαό.

Η ανάπτυξη έγινε ύφεση και τα πρωτογενή πλεονάσματα ελλείμματα ανάφέρει ο Ευ. Μεϊμαράκης, ενώ η Φ. Γεννηματά κατηρορεί τον Αλ. Τσίπρα ότι επιχείρησε να αποκοιμήσει τον ελληνικό λαό.

Ευ. Μεϊμαράκης: Η ανάπτυξη έγινε ύφεση και τα πρωτογενή πλεονάσματα ελλείμματα

Κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της κατά το α’ εξάμηνο του 2015 που οδήγησαν στο να γίνει η ανάπτυξη ύφεση και τα πρωτογενή πλεονάσματα ελλείμματα άσκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης μετά την συνάντησή του με τον «θεματοφύλακα της οικονομίας» Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

«Η χώρα στα τέλη του 2014, η οικονομία της και το τραπεζικό σύστημα, είχαν σταθεροποιηθεί και όλοι αισθανόμασταν την ασφάλεια, η οποία υπήρχε. Δυστυχώς, το πρώτο εξάμηνο του 2015, καταγράφονται πολύ μεγάλα προβλήματα, τα οποία εάν υπήρχε μια διαχείριση με σύνεση και σωφροσύνη, σήμερα δεν θα υπήρχαν» δήλωσε.

Εξήγησε δε πως «η ανάπτυξη έχει γίνει ύφεση, τα πρωτογενή πλεονάσματα έχουν γίνει ελλείμματα και το τραπεζικό σύστημα λόγω και των κεφαλαιακών περιορισμών χρειάζεται και πάλι ανακεφαλαίωση».

Εμφανίστηκε πάντως αισιόδοξος ότι «μπορούμε να βρούμε λύσεις και να αισιοδοξούμε εάν τελικά κλείσει η κυβέρνηση μια συμφωνία, μέσα στον Αύγουστο, και μπορέσουμε με την ψυχραιμία και τη συναίνεση που απαιτείται αυτές τις ώρες να οδηγήσουμε την οικονομία και τη χώρα προς το δρόμο της ανάπτυξης και της συνεννόησης και της συναίνεσης των πολιτικών δυνάμεων για να βρούμε αυτές τις λύσεις από κοινού».

Φ. Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να αποκοιμήσει τον ελληνικό λαό

Για μια ακόμα φορά ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να αποκοιμήσει τον ελληνικό λαό, υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Όπως τόνισε η επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε απολογητικός αλλά και ταυτόχρονα αμετανόητος για τον καταστροφικό απολογισμό του πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης του.

«Του υπενθυμίζουμε ότι δεν βρισκόμαστε στον Ιανουάριο αλλά στα τέλη Ιουλίου με την χώρα χρεοκοπημένη, θυσία στα εσωκομματικά του παιχνίδια» κατέληξε η κ. Γεννηματά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Peristeri News

Leave a Comment