PeristeriNews.gr
Lifestyle

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου»


Να αφήσει πίσω της το 2013 θέλει η οικοδέσποινα του «Πάμε Πακέτο».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο «TV Έθνος», κάνοντας τον δικό της απολογισμό για το 2013, το οποίο χαρακτήρισε ως τη χειρότερη χρονιά της ζωής της.

Η οικοδέσποινα του «Πάμε Πακέτο» δεν δίστασε να παραδεχτεί: «Ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Έχασα τον μπαμπά μου. Και βίωσα την απώλεια ξανά και ξανά μέσα από αγαπημένους ανθρώπους των φίλων μου που έφυγαν από τη ζωή. Πολύ βαρύ το κλίμα και σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο γιατί δεν μπορεί να μη σε ενδιαφέρει τι συμβαίνει στη χώρα…».

Πώς ξεπέρασε, όμως, αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις; Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξομολογήθηκε: «Οι προπονήσεις με τις τέσσερις κολλητές μου στο μπιτς βόλεϊ. Αν δεν το είχα αυτό, θα είχα πέσει στα ψυχοφάρμακα. Αυτό ήταν το φάρμακό μου. Από τη δέκατη μέρα που συνέβη αυτό ήρθαν και με πήραν από το σπίτι οι τέσσερις καλύτερές μου φίλες και με πήγαν με το ζόρι για προπόνηση. Είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, το λέω και συγκινούμαι γιατί πάνω σε αυτή την άμμο, πάνω στη βρωμιά, στη σκόνη του γηπέδου και τι δεν έχουμε κάνει. Παλιά κάναμε και ταξίδια στο εξωτερικό με την ομάδα, μας έχουν προπονήσει οι καλύτεροι του κόσμου, βγαίναμε τα βράδια σαν το “sex and the city”! Έχουμε κάνει από γενέθλια και γιορτές μέχρι και μνημόσυνα προσφάτως. Εκεί αφήνω τα ζόρια μου και έρχομαι σπίτι ξαλαφρωμένη. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον αθλητισμό σε τέτοιες περιπτώσεις».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment