PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Ευγνωμοσύνη για την τεράστια προσφορά της Αστυνομίας»


Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε σήμερα τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και αντάλλαξε ευχές με αστυνομικούς της Κέρκυρας.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε σήμερα τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και αντάλλαξε ευχές με αστυνομικούς της Κέρκυρας.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας, με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με το αστυνομικό προσωπικό και να τους ευχαριστήσει για τη συμβολή τους στην τήρηση της ευνομίας και στην προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Τον κ. Υπουργό υποδέχθηκαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Υποστράτηγος Χρήστος Κονταρίδης και ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Αγάθος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ο κ. Υπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα σήμερα τη μεγάλη χαρά και την τιμή να επισκεφθώ την Αστυνομική Διεύθυνση και την έδρα της Περιφέρειας της Αστυνομίας στα Ιόνια Νησιά και να ευχηθώ στον Στρατηγό και τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για μια Καλή Χρονιά.
Επίσης, είχα την ευκαιρία να τους εκφράσω την πολύ βαθιά μου ευγνωμοσύνη για την τεράστια υπηρεσία, την οποία προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία, την προστασία της ζωής, της περιουσίας, της αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών, μάλιστα με αιματηρές θυσίες.

Η Ελληνική Αστυνομία θρήνησε θύματα το χρόνο που πέρασε στην τεράστια αυτή προσπάθεια για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών.

Θα ήθελα επίσης να πω και κάτι άλλο, με την Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment