PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Βαριά ήττα του Ατρόμητου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»


Την ήττα με 4-0 γνώρισε ο Ατρόμητος από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Αυτή ήταν η πρεμιέρα του Ατρόμητου στο φετινό πρωτάθλημα που ξεκίνησε με το αριστερό σε ένα ματς που ο Κρις Κόλμαν θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που ήθελε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Παρά την υπεροχή του Ολυμπιακού, ο Ατρόμητος έγινε απειλητικός στο 13′ όταν έπειτα από λάθος στο χτίσιμο της επίθεσης των ερυθρόλευκων, ο Βέργος έκανε το σουτ εκτός περιοχής. Η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Ντόη, πήγε στα αριστερά, όπου βρισκόταν ο Ρομπάιγ που πλάσαρε, με τον Πασχαλάκη να αποκρούει.

Οι Πειραιώτες εξακολουθούσαν στο επόμενο διάστημα να έχουν την κατοχή της μπάλας και εν τέλει βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 32′. Ο Ελ Κααμπί έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Κίνι, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή. Μετά από κόντρες, ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά με πεσμένο τον Τσιντώτα και έτσι άνοιξε το σκορ.

Ο Ελ Κααμπί στο 34′ βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο Μασούρας, ο οποίος έκανε το γύρισμα ήταν εκτεθειμένος. Στο 45′ οι ερυθρόλευκοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Ρέτσος έκανε την βαθιά μπαλιά προς τον Μασούρα στην περιοχή και εκείνος έστρωσε στον Ελ Κααμπί. Ο Τσιντώτας απέκρουσε την προσπάθεια του Μαροκινού στράικερ, ο Μαντί πήρε το ριμπάουντ και εκτέλεσε για το 2-0, με την μπάλα να έχει βρει και στο πόδι του Γκονζάλες.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ. Αρχικά, μετά από κλέψιμο ο Μασούρας τροφοδότησε τον Ελ Κααμπί, ο οποίος πάτησε στην περιοχή. Η άμυνα του Ατρομήτου έδειξε ολιγωρία, ο Μασούρας ακολουθούσε τη φάση, πήρε την κατοχή και σκόραρε μέσα από την περιοχή.

Ο Ολυμπιακός γινόταν συνεχώς απειλητικός και στο 77′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Όλα ξεκίνησαν με σουτ του Αλεξανδρόπουλου εκτός περιοχής. Ο Τσιντώτας απέκρουσε, με τον Κίνι να παίρνει το ριμπάουντ και με εκτέλεση από τα αριστερά να βρίσκει δίχτυα.

Για τον Ατρόμητο δεν έφτανε η κακή εμφάνιση αλλά τελείωσε το ματς και με δέκα παίκτες. Ο Τσιντώτας τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη, όταν βγήκε με την μπάλα εκτός περιοχής, ενώ αποχώρησε μαινόμενος από τον αγωνιστικό χώρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Κίνι, Μαντί (72′ Αλεξανδρόπουλος), Έσε, Μασούρας (57′ Μπιέλ), Σκάρπα (84′ Μπρίνιτς), Φορτούνης (58′ Καρβάλιο), Ελ Κααμπί (71′ Ελ Αραμπί)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Ασεβέδο, Τσακμάκης (59′ Αθανασίου), Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Γιουμπιτάνα (59′ Ντιέρκς), Ρομπάιγ (73′ Τριμμάτης), Βέργος (66′ Αντζιέλσκι)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment