Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Βαριά ήττα για τον Γ.Σ.Π. στο Κερατσίνι

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Το σκορ κατά της Περιστεριώτικης ομάδας έφτασε σε υψηλά επίπεδα.

Η πρεμιέρα του Νίκου Καραγιάννη δεν ήταν και από τις καλύτερες αφού ο Φάρος Κερατσινίου επικράτησε με 100-61 του Γ.Σ. Περιστερίου.

Άλλωστε η ομάδα από το Κερατσίνι είναι γνωστό πως φέτος από την έναρξη της περιόδου έχει βάλει μόνο στόχο την άνοδο στην Α1, σε αντίθεση με την ομάδα της πόλης μας που όπως όλα δείχνουν θα παλέψει για τη σωτηρία.

Στα αγωνιστικά αυτοί που ξεχώρισαν για τον ΓΣΠ ήταν μια ακόμη φορά οι Σκουλίδας (13 π.) και Γκίλχριστ (15 π.) αλλά και ο «ψηλός» Κατιάκος με 13 πόντους.

Την επόμενη αγωνιστική ο Γ.Σ. Περιστερίου θα υποδεχτεί τον Προμηθέα Πατρών στο κλειστό «Α. Παπανδρέου».

Διαιτητές: Σκούτας, Αποστολίδης, Στρέμπας.

Δεκάλεπτα: 24-11, 49-32, 84-42, 100-61.

Φάρος Κερατσινίου (Πολέμης): Παπαδόπουλος 3 (1), Παπαμακάριος 5 (1), Κουντουράς, Καράμπουλας 7, Μπατής 4, Πετροδημόπουλος 4, Λιακόπουλος 13, Αγγελόπουλος 19 (5), Κομποδιέτας 14 (4), Σκορδίλης 11, Κατούφας 7, Κακιούζης 13 (2).

Περιστέρι (Καραγιάννης): Λάκκας 6 (2), Τσιότρας 6 (1), Πολυτάρχου, Σκουλίδας 13 (2), Ψαρόπουλος 4, Κατιάκος 13, Πέτρουλας 4 (1), Γκίλχριστ 15.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ντάνι Γκαρθία στον Ατρόμητο μέχρι το 2027

Peristerinews.gr Newsroom

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Νέα ήττα στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Ήττα στο νήμα από την Κλουζ (85-89)

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment