PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Βανδαλισμοί στο πάρκο Νέας Ζωής στο Περιστέρι


Την ανάγκη για άμεσες ενέργειες από το Δήμο ως προς την κατασκευή του φωτισμού στο πάρκο Νέας Ζωής ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής.

Εδώ και αρκετές μέρες μετά από μεταμεσονύκτιο βανδαλισμό στις καλωδιώσεις του πάρκου, τις βραδινές ώρες επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι με την πρόσβαση στο πάρκο να κρίνεται επικίνδυνη.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων ο βανδαλισμός προκλήθηκε από συμμορία που έκανε φθορές στην ηλεκτροδότηση όλων των φωτιστικών μέσα στο πάρκο.

Αυτό συνεπάγεται την επικινδυνότητα του χώρου τις βραδινές ώρες αφού έχει γίνει πλέον σημείο συνάντησης για κακοποιά στοιχεία που χρησιμοποιούν το σκοτάδι για να περάσουν απαρατήρητοι.

Περνώντας κάποιος από το πάρκο της Νέας Ζωής θα καταλάβει την ανησυχία των κατοίκων που μένουν δίπλα αφού αυτή τη στιγμή ο μόνος φωτισμός που υπάρχει είναι στην είσοδο του χώρου.

Όσον αφορά την αποκατάσταση των ζημιών σε επικοινωνία που είχαμε με ανθρώπους του Δήμου Περιστερίου μας ανέφεραν ότι είναι προγραμματισμένη η προμήθεια των υλικών για την αποκατάσταση του φωτισμού και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα τεθεί ως κατεπείγον θέμα.

Επιπλέον υπάρχει στο πλάνο της διοίκησης του Δήμου να τοποθετηθεί στο πάρκο νυχτερινός φύλακας για να αποτραπούν στο μέλλον όμοιες καταστροφικές κοινωνικά και οικονομικά ενέργειες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Leave a Comment