PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Λεβέντης: Οι υπουργοί παίζουν ρόλο παπατζή στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών


Την πρότασή του για κυβέρνηση συνεργασίας με τη συμμετοχή και της Ν.Δ., με χρονικό ορίζοντα δύο ετών, επανέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Μόνο μια οικουμενική κυβέρνηση αν πάει στο εξωτερικό θα επιτύχει χαλάρωση του προγράμματος» εκτίμησε, ενώ τόνισε ότι το κόμμα του δεν θα συνεργαστεί μόνο του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε πως με το ασφαλιστικό ο κ. Κατρούγκαλος χτυπάει τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες, ενώ προστατεύει τους δημόσιους υπαλλήλους.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των τηλεοπτικών αδειών είπε ότι η κυβέρνηση έχει ως στόχο να κλείσει κανάλια. «Σε ποια χώρα της Ευρώπης έκλεισαν κανάλια που λειτουργούν 30 χρόνιας Σε κάθε έναν καναλάρχη λένε εσύ θα πάρεις άδεια, ενώ συνολικά οι άδειες είναι μόνο τέσσερις. Οι υπουργοί παίζουν ρόλο παπατζή» ανέφερε και πρόσθεσε: «Εγώ ξέρω ότι άδειες θα πάρουν ο Βαρδινογιάννης, ο Κυριακού, ένας Τούρκος και η Αγγελοπούλου. Δηλαδή πάνε να κλείσουν τον ΣΚΑΪ, τον Αlpha και το Τv Μακεδονία και εγώ θα τους στηρίξω;».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment