Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Λεβέντης: Είσοδος στην κόλαση, αντί για έξοδο από τα μνημόνια

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

«Τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, απαντώντας στην ερώτηση αν βλέπει καθαρή έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, στη διάρκεια συζήτησης, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

«Και ο Σαμαράς έλεγε “βγαίνουμε από τα μνημόνια”. Κάθε πρωθυπουργός βιάζεται να πετύχει», είπε και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αναρωτήθηκε: «Πώς θα βγούμε από τα μνημόνια; Μπορείτε κ. Τσίπρα να μου πείτε μια επένδυση που έγινε;».

«Αν ήξερε ο ελληνικός τι υπογραφές έχουν μπει, είναι για φυλακή οι κυβερνώντες. Δεν είναι έξοδος από τα μνημόνια, είναι είσοδος στην κόλαση. Και ο κ. Μητσοτάκης δεν μιλάει γιατί και το κόμμα του έχει βάλει υπογραφές μειοδοσίας».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Δ. Κουτσούμπας από το πάρκο Τρίτση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» το δίλημμα του σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment