PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Λεβέντης: Δεν θα γίνω τσόντα του κ. Τσίπρα


«Δεν θα γίνω τσόντα του κ. Τσίπρα ούτε κανενός», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στον ΑΝΤ1, επιμένοντας πως δεν θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν είναι οικουμενική.

«Περίμενα 40 χρόνια να μπω στη Βουλή… Αν μπει και η Ν.Δ. στην κυβέρνηση και γίνει οικουμενική που προτείνω εξ αρχής, τότε θα συμμετάσχω», είπε χαρακτηριστικά.

Με τον κ. Τσίπρα μας ένωσε η απλή αναλογική, ανέφερε και εκτίμησε πως «θα το πληρώσει η κ. Φώφη (σ.σ.: Γεννηματά) που διατηρεί με τη θέση της ζωντανή την ελπίδα του Μητσοτάκη για αυτοδυναμία».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδωσε διευκρινίσεις για τη φράση του ότι αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα εκτελούσε τον κ. Τσίπρα λέγοντας πως το είπε «μεταφορικά», καθώς, όπως ανέφερε, «αρχικά ο κ. Τσίπρας είχε σηκώσει ψηλά τον πήχη αλλά μετά ωρίμασε», ενώ η Δεξιά εξαπατούσε επί 50 χρόνια την κοινωνία.

Πρόσθεσε πάντως ότι ο Πρωθυπουργός έχει πολλά βαρίδια στο κόμμα του και ζήτησε να αλλάξουν οι διατάξεις για τα θρησκευτικά.

Για τον πρώην εκπρόσωπο του κόμματος Γιάννη Καλλιάνο ο κ. Λεβέντης σημείωσε πως δεν ήταν βουλευτής αλλά «υπάλληλος του κόμματος που έφυγε για να πολιτευτεί με τη ΝΔ. Ήταν μια βρωμιά του Μητσοτάκη».

Τέλος, κατήγγειλε ότι εκπρόσωπος εταιρείας δημοσκοπήσεων τον πλησίασε στη ΔΕΘ και του πρότεινε αντί 10.000 να εμφανίσει σε δημοσκόπηση υψηλά ποσοστά για το κόμμα του.

«Με πλησίασε και μου είπε ότι αν μου δώσεις 10.000 ευρώ, θα σου δώσω σε δημοσκόπηση ποσοστό 7%-8%», ανέφερε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Εποικοδομητική συνάντηση αλλά και «καρφιά» στις δηλώσεις

Peristeri News

Τι προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών για την αλλαγή του ονόματος

Peristeri News

Πού ψηφίζετε στις Ευρωεκλογές 2024

Peristeri News

Leave a Comment