PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Κικίλιας: Το 4ο μνημόνιο είναι ήδη εδώ


«Το 4ο μνημόνιο, που φέρει την υπογραφή του κ. Τσίπρα, είναι ήδη εδώ. Όσο και αν ο ίδιος επιμένει στα λόγια να το ξορκίζει», αναφέρει ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας σε σχόλιό του για τη συμφωνία επί των βραχυπρόθεσμων μέτρων για την απομείωση του χρέους. 

Όπως αναφέρει, κ κυβέρνηση διαφημίζει μείωση του χρέους για το 2060, ενώ «με την ίδια συμφωνία υποσκάπτει, για πολλά χρόνια, την οικονομία και την ίδια τη χώρα».

«Ο κ. Τσίπρας συμφωνεί σε μεγάλα, πολύχρονα, πρωτογενή πλεονάσματα, που φέρνουν κι άλλους φόρους και μειώσεις εισοδήματος για τους πολλούς. Έτσι στραγγαλίζεται η οικονομία και φεύγουν οι επενδύσεις από τον τόπο», συμπλήρωνει.

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνει ο Πρωθυπουργός «πηγαίνουν πολύ πέρα από τη λήξη του τρίτου προγράμματος» και έτσι το 4ο μνημόνιο «είναι το αντάλλαγμα για να παραμείνει ο ίδιος στην εξουσία».

«Χρειαζόμαστε δουλειές, αλλά αυτό απαιτεί αλλαγές, αποκρατικοποιήσεις και μεταρρυθμίσεις στη χώρα. Απαιτεί ένα δικό μας εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση. Αυτό, δηλαδή, που ο κ. Τσίπρας, ούτε θέλει, ούτε ξέρει, ούτε μπορεί να το κάνει. Όλοι οι Έλληνες πληρώνουμε την αποτυχία του», καταλήγει ο εκπρόσωπος της Ν.Δ..

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment