Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Στις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν μέσα σε λίγες μέρες στην ίδια περιοχή στο όρος Αιγάλεω αναφέρεται σε ανάρτηση του στο «X» ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, υπογραμμίζοντας ότι «πλέον δεν πρόκειται περί αμέλειας αλλά εγκληματικής κατ’ επανάληψη συμπεριφοράς».

Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας τονίζει: «Σήμερα η τρίτη πυρκαγιά μέσα σε λίγες μέρες που προλαβαίνει και αντιμετωπίζει επιτυχώς η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην ίδια περιοχή στο όρος Αιγάλεω. Εδώ πλέον δεν πρόκειται περί αμέλειας, αλλά εγκληματικής κατ’ επανάληψη συμπεριφοράς. Παρακαλώ τους πολίτες, κάθε φορά που παρατηρούν κάτι ύποπτο να επικοινωνούν άμεσα με το 112 ή το 199».

 

Τρεις φωτιές σε λίγες ημέρες

Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να αντιμετωπίσει στις 27 Απριλίου, χθες και σήμερα πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην ίδια περιοχή, στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την προστασία των συνεπών οφειλετών

Peristerinews.gr Newsroom

Δημοσκόπηση: Πού «χτυπά» τα υψηλότερα ποσοστά η ΝΔ στην Αττική

Peristerinews.gr Newsroom

Νόμος του κράτους η απαγόρευση πρόσβασης στα social media ανηλίκων κάτω των 15 ετών

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment