Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Τσοχατζόπουλος, Ψωμιάδης και Γαβαλάς

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Η παρέα του Κορυδαλλού…

Άκης Τσοχατζόπουλος, Μάκης Ψωμιάδης και Λάκης Γαβαλάς πριν λίγο καιρό δεν είχαν καμία σχέση.

Τώρα όμως η μοίρα τους έφερε κοντά και με ένα κοινό χαρακτηριστικό.

Την έντονη δυσαρέσκεια των υπόλοιπων κρατουμένων μέσα στην φυλακή του Κορυδαλλού που βρίσκονται, οι οποίοι διαμαρτύρονται για προνομιακή μεταχείριση!

Οι τρεις τους φέρονται να συναντώνται καθημερινά στον προαύλιο χώρο των φυλακών και μάλιστα ο Κορυδαλλός βουίζει ολόκληρος για το «afternoon coffee time» της παρέας!

Ο Άκης και ο Λάκης είναι συγκρατούμενοι στην πριβέ έκτη πτέρυγα του Κορυδαλλού, ενώ αντίθετα ο Μάκης είναι κρατούμενος στη λιγότερη προνομιούχα πέμπτη πτέρυγα των κρατούμενων για οικονομικά εγκλήματα. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμποδίζει από το να απολαμβάνει προνόμια τα οποία δεν παρέχονται σε άλλους κρατούμενους, διαμαρτύρονται οι λοιποί φυλακισμένοι.

Χωρίς να κρύβουν τη δυσαρέσκεια τους, οι κρατούμενοι του Κορυδαλλού θυμίζουν το περιστατικό με το κινητό τηλέφωνο στον Άκη Τσοχατζόπουλο και κάνουν λόγο για πιο… λάιτ συνθήκες κράτησης που έχουν επιλεγεί για Τσοχατζόπουλο, Ψωμιάδη και Γαβαλά.
​

ΠΗΓΗ: Real News


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Θέμης Αδαμαντίδης: Έκανε την ταβέρνα… πίστα και έγινε viral!

Peristerinews.gr Newsroom

Νοσηλεύτηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Peristerinews.gr Newsroom

Συνελήφθη η Σούζαν Σάραντον σε διαδήλωση κατά του Νετανιάχου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment