PeristeriNews.gr
Πολιτική

Τσίπρας: Δεν θα συμμετέχει σε κυβέρνηση οικουμενικού χαρακτήρα (v)


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευάγγελο Βενιζέλο στη βουλή.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευάγγελο Βενιζέλο στη βουλή.

Οι δύο άνδρες είχαν συζήτηση άνω της μίας ώρας, σε μία προσπάθεια να βρεθεί κοινή συνισταμένη πριν από τη διαφαινόμενη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά την συνάντηση κάνοντας δηλώσεις ξεκαθάρισε πως δεν θα συμμετέχει σε κυβέρνηση οικουμενικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Βενιζέλος επέμεινε στην πρόταση που είχε διατυπώσει το βράδυ των εκλογών για κυβέρνηση που στην ουσία θα εφαρμόσει το πρόγραμμα του μνημονίου. «Την άρνηση σε αυτό το σχέδιο δεν τη δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, την έχει δώσει ο ελληνικός λαός με την ετυμηγορία του», πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε παράλληλα τους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά ότι συμπεριφέρονται «σαν να μην έχουν καταλάβει το μήνυμα των εκλογών». Επικεντρώνοντας μάλιστα τα πυρά του στον πρόεδρο της ΝΔ, καταλόγισε στον κ. Σαμαρά ότι «αναμασά τα ίδια επιχειρήματα που χρησιμοποιούσε ο ίδιος εναντίον του ο κ. Παπανδρέου , όσο δεν είχε στείλει κι αυτός επιστολή υποταγής στην κ. Μερκελ και την κ. Λαγκάρντ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment