PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κατάσκοποι στο Περιστέρι για τον Ατρόμητο


Εκπρόσωποι επτά (7) ευρωπαϊκών συλλόγων θα βρεθούν την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο Περιστερίου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play offs.

Εκπρόσωποι επτά (7) ευρωπαϊκών συλλόγων θα βρεθούν την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο Περιστερίου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play offs.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έφθασαν φαξ καταθέτοντας σχετικό αίτημα από τα club: Λιλ, Σαμπντόρια, Χέρτα Βερολίνου, Γκέγκ, Στουτγκάρδη, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Άντερλεχτ.

Δηλώσεις Γιώργου Δώνη για το ματς Ατρόμητος-ΑΕΚ

Ο προπονητής της ομάδας μας μίλησε σήμερα για το επόμενο παιχνίδι των play offs με αντίπαλο την ΑΕΚ (ώρα έναρξης 17.00) την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο Περιστερίου.

«Αν απομονώσουμε το χθεσινό αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό Στάδιο το οποία ήταν άσχημο για εμάς, πρέπει να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία μας στον αγωνιστικό χώρο.

Δείξαμε ότι είμαστε πολύ ανώτεροι από την ΑΕΚ αλλά δυστυχώς πληρώσαμε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα και τις αδράνειες μας στις στημένες φάσεις.

Εμείς πρέπει τώρα να διατηρήσουμε τα καλά στοιχεία που έχουμε δείξει, να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και να κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής γιατί είναι πάρα πολύ άδικο γι’ αυτό που παρουσιάζουμε να έχουμε τόση μικρή συγκομιδή βαθμών στα play offs».

Στο χθεσινό παιχνίδι συμπλήρωσαν επτά κάρτες (7) οι Γιάννης Σκόνδρας, Πίτου Γκαρσία και Γουέιν Τόμας. Το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να εκτίσουν την ποινή τους στα δύο τελευταία παιχνίδια των play offs με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Εναντίον της ΑΕΚ επιστρέφει ο Ματίας Ιγκλέσιας που εξέτισε την ποινή του.

Προπώληση εισιτηρίων για το ματς με ΑΕΚ

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στο γήπεδο Περιστερίου για την 4η αγωνιστική των play offs (ώρα έναρξης 17.00) θα ξεκινήσει σήμερα(Παρασκευή) από τις 17.00 μέχρι τις 20.00.

Το Σάββατο, το ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.

Η Γενική είσοδος είναι 15 ευρώ, πλην της Θύρας 3 (40 ευρώ).

Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν κανονικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment