PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τρόφιμα και ρούχα διανεμήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΛΑΟΣ


Περίπου 60 τόνοι τροφίμων μοιράστηκαν μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου του ΛΑΟΣ που εγκαινιάστηκε σήμερα, Σάββατο από τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Περίπου 60 τόνοι τροφίμων μοιράστηκαν μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου του ΛΑΟΣ που εγκαινιάστηκε σήμερα, Σάββατο από τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του κόμματος τόνισε ότι «χρειάζεται να οπλιστούμε με πάρα πολύ κουράγιο και να βρούμε εκείνες τις νέες ιδέες, που θα βγάλουν τη χώρα από αυτό τον οικονομικό λήθαργο, που την οδήγησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ».

Όπως είπε ο κ.Καρατζαφέρης εξασφαλίστηκαν πέρα από τα τρόφιμα και αρκετά ρούχα, για οποιονδήποτε έχει ανάγκη.

«Εξασφαλίσαμε αρκετά τρόφιμα, για να μην υπάρχουν πεινασμένοι αυτό το Πάσχα. Βέβαια είναι αδύνατον να ικανοποιήσουμε όλους όσους πάσχουν. Αλλά είναι ένα μήνυμα για κινητοποίηση. Θα ήθελα πάρα πολύ αυτή η προσπάθεια να βρει και άλλους μιμητές» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Πρόσθεσε ότι το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι «ότι κανένας σε αυτή τη ζωή δεν είναι μόνος του. Υπάρχει πάντα δίπλα κάποιος που νοιάζεται. Και αυτό θα είναι το μήνυμα για όλη αυτή την περίοδο της δοκιμασίας. Δεν είμαστε μόνοι μας. Υπάρχουν πάντα δίπλα κάποιοι, που νοιάζονται για την Ελλάδα, νοιάζονται για τον τόπο, νοιάζονται για αυτούς τους πολίτες»

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα επισκεφθεί εντός της ημέρας τη Λάρισα και θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση, ενώ αύριο, Κυριακή θα επισκεφθεί τη Λιβαδειά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment