PeristeriNews.gr
Πολιτική

Tρ. Αλεξιάδης: Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα των εκβιαστών



Τη διαβεβαίωση ότι δεν έχει καμία σχέση με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι φέρονται να εκβίαζαν ΔΕΚΟ και τράπεζες προκειμένου να αποσπούν διαφημιστική δαπάνη, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι οι αρμοδιότητές του δεν σχετίζονται με τη διαχείριση κονδυλίων διαφήμισης ή ανάλογων εξόδων.

«Είναι σαφές ότι η σχεδιαζόμενη δημοσιογραφική επίθεση (που αναφέρει η δικογραφία) στο πρόσωπό μου, δεν σχετιζόταν με θέματα διαφήμισης ή άλλων κονδυλίων. Ήταν αποτέλεσμα πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων που έχουν θιγεί και προσπαθούν να εκφοβίσουν, είτε με τέτοιες μεθόδους είτε με δήθεν τρομοκρατικές επιστολές (όπως αυτή που έστειλαν με περιεχόμενο ανακοίνωση και σφαίρα)» επισήμανε ο κ. Αλεξιάδης.

Όπως διαβεβαίωσε, «δεν έχω να φοβηθώ και να κρύψω τίποτα», ενώ τόνισε ότι τέτοιες επιθέσεις το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να ενισχύουν την πολιτική μας βούληση για σύγκρουση με την φοροδιαφυγή, το λαθρεμπόριο και την διαφθορά.

«Θα εξαντλήσω κάθε δυνατότητα που παρέχει η Δικαιοσύνη, για την αποκάλυψη αυτών που κρύβονται πίσω από τους φερόμενους εκβιαστές. Γιατί αυτό το βρώμικο παρασκήνιο και παραπολιτικό σύστημα, πρέπει να αποκαλυφθεί» κατέληξε, αναγγέλλοντας τη διενέργεια προανακριτικής εξέτασης για την διερεύνηση τυχών σχέσεων των κατηγορουμένων με τη γενική γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Γ. Γεραπετρίτης: Εκτιμώ θα υπάρξει επαναξιολόγηση της Τουρκίας για τη Μονή της Χώρας

Peristeri News

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Leave a Comment