PeristeriNews.gr
Lifestyle

Τους πέθαναν πριν της ώρας τους


Ποιοί σταρ είχαν πεθάνει και δεν το ήξεραν.

Κάθε τόσο και λιγάκι χρήστες του Internet αποφασίζουν να προκαλέσουν τον πανικό στους θαυμαστές κάποιου σταρ, διαδίδοντας ψεύτικες ειδήσεις περί ξαφνικού θανάτου τους. Ευτυχώς, κανένας από τους σταρ που βάζουν στο στόμα τους δεν έπαθε τίποτα…

Μία από τις πιο ανατριχιαστικές ιστορίες είναι αυτή του Chris Brown για τον οποίο πριν από λίγες μέρες μάθαμε μέσω twitter και Facebook συγχρόνως πως έφυγε από τη ζωή ξαφνικά. Μάλιστα, στα επίσημα βίντεο κλιπ του γίνονταν σχόλια τύπου ‘αναπαύσου εν ειρήνη’, σαν να είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ίσχυε όπως δεν ίσχυε και στην περίπτωση της Paris Hilton για την οποία τον Ιούνιο του 2007 διαδόθηκε από έναν άντρα ονόματι Mike Burke μια ψεύτικη είδηση –τάχα από το CNN- ότι μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από συγκρατούμενούς της στη φυλακή όπου και εκτείε ποινή εξαιτίας μιας παρανομίας της. Ο Justin Bieber είναι από τους σταρ που έχει… πεθάνει πολλές φορές στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με πιο πρόσφατο περιστατικό αυτό πριν από λίγες μέρες και πρώτο το 2009 όταν κάποιοι έγραψαν στο twitter ότι είχε αυτοκτονήσει. Τον Μάιο του 2011 κάποιοι άρχισαν να διαδίδουν ότι είχε φύγει από τη ζωή ο Will Smith, χωρίς όμως βέβαια να ισχύει μία τέτοια είδηση.

Ο πανικός που προκλήθηκε όμως ήταν πολύ μεγάλος όπως και στην περίπτωση της Hilary Duff που έπαθε το ίδιο ακριβώς πράγμα τον Αύγουστο του 2011 καθώς γράφτηκε ότι η ηθοποιός σκοτώθηκε όταν έπεσε από έναν γκρεμό στη Νέα Ζηλανδία όπου βρισκόταν.

Ευτυχώς τα καλά νέα ότι ήταν απόλυτα καλά στην υγεία της διαδόθηκαν επίσης γρήγορα καθώς η ίδια εκείνες τις μέρες βρισκόταν στο Λος Άντζελες και έκανε δημόσιες εμφανίσεις. Τον Ιανουάριο του 2012 ακόμα και η Kim Kardashian το έχαψε ότι η Cher αποδήμησε εις Κύριον όπως γράφτηκε στο twitter όμως η Cher έσπευσε να διακωμωδήσει το όλο θέμα γράφοντας στο tweeter της: «Εδώ είμαι και twettάρω από τον Παράδεισο!

Είναι όλα μπλε εδώ πάνω και Δόξα τω Θεώ μου έδωσαν δωμάτιο με θέα στη θάλασσα ενώ ζω σε ένα εξωτικό σπίτι». Τέλος, από τις πιο τρομακτικές φάρσες στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ήταν αυτή που έγινε με κεντρικό πρόσωπο τον Jon Bon Jovi.

Ο ίδιος θέλοντας να διακωμωδήσει το όλο θέμα, έβγαλε μία φωτογραφία στην οποία κρατούσε ένα αποχαιρετιστήριο γραπτό μήνυμα στο οποίο έγραφε: «Ο παράδεισος μοιάζει πολύ με το Νιού Τζέρσεϊ». Μάλιστα, είχε γραφτεί για εκείνον ότι βρέθηκε νεκρός ύστερα από καρδιακό επεισόδιο σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Νιου Τζέρσεϊ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment