PeristeriNews.gr
Διεθνή

Τουρκία: Πολίτες υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης


Μετά από αρκετές μέρες ψάχνοντας στα συντρίμμια και στα χαλάσματα που άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός των 7,8 Ρίχτερ στη Τουρκία, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης επιστρέφει σιγά σιγά στην Ελλάδα. Η βοήθεια των Ελλήνων διασωστών εκτιμήθηκε από όλους τους Τούρκους, οι οποίοι δε σταμάτησαν λεπτό να ευχαριστούν την Ελλάδα για τη στήριξή της.

Νωρίτερα σήμερα, η ομάδα της ΕΟΔ βρέθηκε στη Κωνσταντινούπολη, όπου δεκάδες Τούρκοι πολίτες έσπευσαν να τους υποδεχτούν ζητωκραυγάζοντας και χειροκροτώντας.

Μάλιστα, στο παραπάνω βίντεο που ανέβηκε στο προσωπικό λογαριασμό της ΕΟΔ, φαίνονται ξεκάθαρα οι συγκινητικές στιγμές που βίωσαν οι άνθρωποι της ΕΟΔ στη Κωνσταντινούπολη. Πλήθος Τούρκων έχει μαζευτεί γύρω τους, για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους αυτούς που βοήθησαν στις προσπάθειες διάσωσης ανθρώπινων ζωών. Με αυτό το τρόπο δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους στην Ελλάδα, η οποία στάθηκε στο πλευρό των Τούρκων σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Όπως αναφέρεται στη συγκεκριμένη δημοσίευση «Οι εθελοντές μας που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Κωνσταντινούπολη βίωσαν πριν λίγο αυτό που αποτυπώνεται στο βίντεο.

Αυτές ακριβώς είναι οι στιγμές που τα σύνορα παύουν να χωρίζουν τους λαούς.

Ευχαριστούμε, αδέρφια».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment