PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νοσηλεύτρια κατηγορείται ότι έδινε ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά δομής


Στην απομάκρυνση νοσηλεύτριας από δομή κοινωνικής Πρόνοιας της Δυτικής Μακεδονίας προχώρησε η Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά από καταγγελία ότι χορηγούσε σε παιδιά της δομής, φυτικό προϊόν σε μορφή γλυκού, που χρησιμοποιείται για περιπτώσεις διαταραχής του ύπνου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η νοσηλεύτρια το προηγούμενο διάστημα έγινε αντιληπτή από εργαζόμενη στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας να χορηγεί χωρίς άδεια ζελεδάκια με φυτική υπνωτική ουσία, σε κάποια από τα 22 παιδιά της δομής, ηλικίας 6 – 17 ετών. Τα τρία από αυτά βρίσκονται ήδη σε ανάδοχες οικογένειες, ενώ το κέντρο πρόνοιας θεωρείται πρότυπο στην Ελλάδα, μιας και πρόκειται για την πρώτη δημόσια δομή στην οποία λειτούργησε ο θεσμός της ανάδοχης οικογένειας.

Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός ότι η νοσηλεύτρια χορηγούσε τα ζελεδάκια στα παιδιά χωρίς την έγκριση των ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών της δομής, οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον αρμόδιο επόπτη, ο οποίος με την σειρά του κίνησε την προβλεπόμενη διαδικασία για τον απαραίτητο έλεγχο. Τα παιδιά της δομής επιβεβαίωσαν την πληροφορία.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου παρέπεμψε την υπόθεση στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment