PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τον Σταμάτη Κραουνάκη τίμησαν τα εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου


Μουσική παράσταση αφιέρωμα στη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Σταμάτη Κραουνάκη από τα εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου.

Mε μια μεγάλη μουσική παράσταση – αφιέρωμα στη Λίνα Νικολακοπούλου και το Σταμάτη Κραουνάκη το σχολείο τίμησε στις 19 Ιουνίου στο Θέατρο «Αλέξης Μινωτής» τους δυο μεγάλους έλληνες καλλιτέχνες που εδώ και τριάντα χρόνια σκορπίζουν λίγο από το φως τους στο ελληνικό τραγούδι.

Τραγούδια που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν σημαδέψει με μαγικό τρόπο την καθημερινότητά μας, ερμήνευσαν και απήγγειλαν μοναδικά η χορωδία και μαθητές και απόφοιτοι του σχολείου, ενώ συνόδευσε η ορχήστρα του σχολείου και εξήντα περίπου πιανίκες και μελόντικες.

Μαθητές από τα χορευτικά τμήματα του Αθλητικού Πολιτιστικού κέντρου παρέσυραν με τον παλμό τους το κοινό σε τραγούδια όπως το «Τρίτο Στεφάνι», ο «Άδωνις», « Αυτή η νύχτα μένει», «Αγάπη μου λατρεία μου», «Έχω μια κιβωτό» κ.α.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα που του πρόσφερε το σχολείο έκλεισε την παράσταση λέγοντας: «Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί, εν ζωή, κατάλαβα ότι θα είμαι ζωντανός μετά το θάνατό μου…»

Τη μουσική επιμέλεια της παράστασης και τη Διεύθυνση της χορωδίας και της ορχήστρας είχε η κ. Ρούλα Παπαϊωάννου μουσικός- καθηγήτρια μουσικής αγωγής, τη διδασκαλία των χάλκινων πνευστών ο κ. Δημήτρης Καμαριανάκης μουσικός-υπεύθυνος της ορχήστρας πνευστών του σχολείου, την επιμέλεια των χορευτικών ο κ. Βασίλης Μεσσαριτάκης και η κ. Κατερίνα Μήτσιου δάσκαλοι χοροί του Αθλητικού-Πολιτιστικού Κέντρου του σχολείου, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια ο θεατρολόγος του σχολείου κ. Γεράσιμος Σπαθής.

Την εκδήλωση προλόγισε ο φιλόλογος του σχολείου κ. Κων/νος Νίταρης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Peristeri News

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Leave a Comment