PeristeriNews.gr
Πολιτική

Τον Σωκράτη Φάμελλο προτείνουν για πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ


Τον Σωκράτη Φάμελλο φαίνεται να προτείνει η Πολιτική Γραμματεία για επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεδρίαση της Π.Γ ξεκίνησε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, με καθυστέρηση, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξε πρόταση να αναλάβει την θέση του προέδρου της ΚΟ ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Σωκράτης Φάμελλος.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε ακουστεί το όνομα της Όλγας Γεροβασίλης για τη θέση της προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όπως φαίνεται μάλλον, δεν προχώρησε.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες προτείνεται για αντιπρόεδρος στη Βουλή η Όλγα Γεροβασίλη, για την οποία φαίνεται να υπάρχει συμφωνία από όλες τις τάσεις, ενώ οι Διονύσης Καλαματιανός και η Σία Αναγνωστόπουλου έχουν προταθεί για Γραμματείς της ΚΟ.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι άρχισαν να καταφθάνουν στα γραφεία όπου συνεδριάζει η πολιτική γραμματεία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ αυτών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Φίλης, Παναγιώτης Σκουρλέτης, Διονύσης Τεμπονέρας, Αλέξης Χαρίτσης, Έφη Αχτσιόγλου, Ρένα Δούρου, Σία Αναγνωστοπούλου, Παύλος Πολάκης, Νίκος Παππάς κ.α.

Το μεγάλο ερώτημα αυτή τη στιγμή, είναι για πότε θα αποφασιστεί η εκλογή νέου προέδρου, καθώς μέχρι στιγμής, φαίνεται πως υπάρχουν δύο τάσεις. Η πρώτη είναι να έχουμε γρήγορες διαδικασίες ακόμη και μέσα στον Ιούλιο, σενάριο που φαντάζει αρκετά δύσκολο και πιεστικό, και η δεύτερη να πάει προς τον Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment