Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το σχολικό πρωτάθλημα Γ’ Αθήνας κατέκτησε το 1ο Γ.Ε. Λύκειο Περιστερίου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Μεγάλη νίκη στον τελικό για τους Περιστεριώτες απέναντι στο 2ο Γ.Ε. Λύκειο Χαϊδαρίου…

Το σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στη Γ’ Αθήνας κατέκτησε η ομάδα του 1ο Ενιαίου Λυκείου Περιστερίου. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 4-1 στα πενάλτι του 2ου Ενιαίου Λυκείου Χαϊδαρίου στο Δ.Α.Κ. Αιγάλεω.

Στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού το ματς βρήκε ισόπαλες τις 2 ομάδες. Το γκολ για το σχολείο της πόλης μας πέτυχε ο Μαρκοπουλιώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Εξαιρετική παρουσία στον αγώνα από τους συμμαθητές των παικτών που παρά τις απουσίες, βρέθηκαν στο γήπεδο και υποστήριξαν την ομάδα του σχολείου τους.

Οι νικητές ευχαρίστησαν ιδιαίτερα για την στήριξή της, την γυμνάστρια του σχολείου κα Γιατσίδου. Η ομάδα του 1ου Λυκείου Περιστερίου έχει προκριθεί στις 32 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και θα αγωνιστεί με τον νικητή του Νομού Αργολίδας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Προμηθέας – Περιστέρι 88-94: Μεγάλη απόδραση στην Πάτρα!

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Πρεμιέρα με Προμηθέα στην Πάτρα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Νέα φανέλα και «Meet the Team» στην Πλατεία Δημαρχείου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment