PeristeriNews.gr
Πολιτική

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Δυτική Αθήνα – Παρουσιάστηκε στο Περιστέρι


Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθήνας παρουσιάστηκε σήμερα στο θέατρο του δημαρχείου Περιστερίου από τις Τομεακές Οργανώσεις Νοτιοδυτικών και Δυτικών Συνοικιών Αττικής. 

Παραβρέθηκαν τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Θέμης Γκιώνης και Γιάννης Πρωτούλης και τα μέλη της ΚΕ Στέφανος Λουκάς και Γιώργος Παναγής.

Η παρουσίαση των υποψηφίων έγινε από την Σπυρέτα Παναγή, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ, Γραμματέας της ΤΟ Δυτικών Συνοικιών η οποία τόνισε:

«Σας παρουσιάζουμε σήμερα το σύνολο του ψηφοδελτίου του Κομμουνιστικού Κόμματος στο Δυτικό Τομέα της Αθήνας. Ενα ψηφοδέλτιο που αποτελείται από αγωνιστές, συντρόφους που όλ’ αυτά τα χρόνια δίνουν καθημερινές μάχες κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται διαχρονικά απ’ όλες τις κυβερνήσεις, που μπαίνουν μπροστά για τη διεκδίκηση βασικών εργατικών-λαϊκών δικαιωμάτων.

Ολοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη ώστε από τη Δυτική Αθήνα να σταλεί μήνυμα ενίσχυσης του Κόμματος, να συμβάλλουμε στην άνοδο του ποσοστού του Κόμματος συνολικά και στην Αττική. Να εκφραστεί και στην κάλπη η μεγάλη απήχηση των θέσεων και της δράσης του Κόμματος όλ’ αυτά τα χρόνια, αυτό που συναντάμε στην καθημερινή μας επαφή με το λαό.

Ο λαός της Δυτικής Αθήνας έχει κάθε λόγο και συμφέρον να εμπιστευτεί και να στηρίξει το ΚΚΕ, αφού με τους κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές όλα τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκε στο δρόμο του αγώνα για να μην πληρώσει ο λαός για πολλοστή φορά την κρίση του συστήματος, για να διεκδικήσει μέτρα προστασίας της ζωής του στην περίοδο της πανδημίας, για να εξασφαλίσει σύγχρονο και ασφαλές σχολείο για τα παιδιά του, για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από την εκτίναξη των τιμών στην ενέργεια και σε βασικά είδη για τη ζωή μας.

Τώρα είναι η ώρα και στην κάλπη να εκφραστεί η δυσαρέσκεια, το “δεν πάει άλλο”, το “κάτι πρέπει να γίνει”. Και αυτό που κρίνεται από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων είναι το πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ την επόμενη μέρα των εκλογών, για να είναι δυνατός και ο λαός να αντιπαλέψει την αντιλαϊκή πολιτική όποιας κυβέρνησης και αν προκύψει».

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Δυτικό Τομέα Αθηνών

Πέρρος Γιώργος, Ιδ. Υπάλληλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Δάγκα Παρασκευή, Κοινωνική Λειτουργός, Mέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του τμήματος για τη γυναικεία ισοτιμία και χειραφέτηση. Δημοτική Σύμβουλος Αιγάλεω, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΓΕ.

Καραγιάννης Νίκος, Λογιστής, Δημοτικός Σύμβουλος Χαϊδαρίου. Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων στο 7ου δημοτικού σχολείου Αιγάλεω, μέλος ΔΣ του αθλητικού σωματείου «Φιλαθλητικός» ΑΣ.

Καραντούσας Εμμανουήλ, Ιδ. Υπάλληλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γάλακτος – Τροφίμων-Ποτών.

Καρανάσιου Ελένη, Eργαζόμενη στις ΚΤΥΠ ΑΕ, Δημοτική Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας.

Μιχαήλ Αναστασία, Νηπιαγωγός, πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης «Δημ. Γληνός», μέλος του ΔΣ της Ενωσης Γονέων Αγίων Αναργύρων -Καματερού.

Μπεκιάρη Ειρήνη, Ιδ. Υπάλληλος, Γραμματέας του σωματείου Χρηματοπιστωτικού, πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 22ου Νηπιαγωγείου Περιστερίου.

Μπόμπολη Αφροδίτη, Δασκάλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Παπανικολάου Πέτρος, Αυτοαπασχολούμενος γιατρός ορθοπεδικός, πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω.

Πετρόπουλος Βασίλειος, Εργαζόμενος ΟΤΑ, μέλος ΕΕ ΠΟΕ – ΟΤΑ, μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΠΑΜΕ.

Σελέκος Μιχάλης, Συνταξιούχος, πρ. Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Δημοτικός Σύμβουλος Χαϊδαρίου, πρ. πρόεδρος σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» (πρ. Λοιμωδών), μέλος της γραμματείας ΕΕΔΥΕ.

Σερίφης Ευάγγελος, Μουσικός παραγωγός και εκπαιδευτικός, μέλος του σωματείου εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση «Ο Βύρων».

Σιδέρης Γιώργος, Γιατρός ΩΡΛ-Χειρουργός Κεφαλής τραχήλου στο Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», μέλος ΚΕ του ΚΚΕ, επικεφαλής Τμήματος Υγείας και Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομείων Γιατρών Ελλάδας, γραμματέας σωματείου εργαζομένων στο «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Σίμος Ευάγγελος, Εργαζόμενος στον επισιτισμό, Ιδ. Υπάλληλος, πρ. Δήμαρχος Πετρούπολης, Δημοτικός Σύμβουλος Πετρούπολης.

Τσιρογιάννη Αλεξάνδρα, Ιατρός βιοπαθολόγος, διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Αθηνών (ΕΚΠΑ). Δ/ντρια Επιστημονικά και Διοικητικά υπεύθυνη στο τμήμα Ανοσολογίας και Ιστοσυμβατότητας του ΓΝΑ «Ευαγγελισμός», πρ. πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας, μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Βιοπαθολογίας, μέλος ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Ιατρικής Βιοπαθολογίας, μέλος ΔΣ Ενωσης Επιστημονικού Προσωπικού Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», μέλος Πειθαρχικού συμβουλίου Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ανοσογενετικής, μέλος της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Αυτοανοσίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment