PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το πιο hot σημείο προορισμού στο Περιστέρι!


Το Περιστέρι τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ριζικά και αποτελεί πλέον σημείο προορισμού για κατοίκους όλων των περιοχών αλλά ποιο είναι τελικά το σημείο που επιλέγουν για χαλάρωση και άθληση οι περισσότεροι Περιστεριώτες.

Με την ολοκλήρωση της ανάπλασης στο γήπεδο της Χωράφας, η περιοχή του Αγίου Ιεροθέου θα λέγαμε ότι έχει όλες εκείνες τις υποδομές για να θεωρείται ως το πιο hot σημείο προορισμού στην πόλη μας.

Ξεκινώντας από την βιοκλιματική ανάπλαση σημείων της περιοχής δημιουργήθηκε ένα πάρκο χαλάρωσης που προσελκύει μικρούς και μεγάλους για πρωινή και απογευματινή βόλτα και τρέξιμο.

Λίγα μέτρα πιο πάνω τα τελευταία χρόνια υπάρχει το πρώτο κολυμβητήριο της πόλης μας που καθημερινά επισκέπτεται πλήθος κόσμου απολαμβάνοντας τις υδάτινες διαδρομές.

Τέλος όπως είπαμε και παραπάνω, το γήπεδο της Χωράφας με την ολοκλήρωση των εργασιών επέστρεψε και πάλι στους κανονικούς ρυθμούς του και φιλοξενεί σε συνεχή ροή χιλιάδες επισκέπτες από το Βόρειο Περιστέρι και όχι μόνο που αθλούνται στους αγωνιστικούς χώρους.

Αδιαμφισβήτητα αυτή τη στιγμή η περιοχή της Χωράφας αποτελεί το σημείο που επισκέπτονται οι περισσότεροι συμπολίτες μας ειδικά τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment