PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το Περιστέρι τίμησε τον Μίμη Πλέσσα στο 3o Music Dream Festival (video)


Μια όμορφη βραδιά διαδραματίστηκε το βράδυ της Τετάρτης 6 Ιουνίου 2016, με τη διεξαγωγή του 3ου Music Dream Festival, στο Άλσος Περιστερίου.

Τιμώμενο πρόσωπο στην εξαιρετικά οργανωμένη εκδήλωση ήταν ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης, Μίμης Πλέσσας.

Η εκδήλωση πέρα από το μουσικό αφιέρωμα στις επιτυχίες του κ. Πλέσσα είχε και κοινωνικό μήνυμα αφού στην είσοδο του Άλσους συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για την ενίσχυση  των Παιδικών Χωριών SOS.

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε από το μουσικό εργαστήρι «Οδός Ονείρων» του μαέστρου Γιάννη Γαβρά σε συνεργασία με τον διαδικτυακό ιστότοπο «Με άλλα μάτια» του επικεφαλής Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Βαγγέλη Αυγουλά.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης χειρίστηκε με άριστο τρόπο ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επιφανή Έλληνα συνθέτη, τονίζοντας πως είναι μεγάλη του τιμή να φιλοξενείται μουσικό αφιέρωμα για τον κ. Πλέσσα στο Περιστέρι.

Σε όλη τη βραδιά το κοινό συμμετείχε ενεργά στα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα που ερμήνευσαν η «Ορχήστρα των Ονείρων» του Γιάννη Γαβρά και η παιδική χορωδία της Ορχήστρας καθώς και οι τραγουδιστές Ρίτα Αντωνοπούλου, Ακης Δείξιμος, Μάγδα Βαρούχα, Θάνος Ολύμπιος, Ραφαέλα Πασβούρη, Θεόδωρος Κυριακόπουλος και ο 12χρονος Γιάννης Πολονύφης που γοήτευσε τους θεατές με τη φωνή του και την ιδιαιτερότητά του να διαβάζει τις νότες με τα μάτια της ψυχής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment