PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Euro 2016: Στον τελικό η Πορτογαλία


Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος προκρίθηκε στον τελικό του Euro 2016, που είναι ο δεύτερος στην ιστορία της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μετά από εκείνον του 2004.

Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο νίκησε στον πρώτο ημιτελικό την Ουαλία με 2-0 στη Λιόν και περιμένει το νικητή του αυριανού αγώνα ανάμεσα στη Γερμανία και τη Γαλλία.

Αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο «συμπυκνώθηκε» στο οκτάλεπτο 16΄- 24΄. Την αρχή έκαναν οι Πορτογάλοι, όταν ύστερα από ωραίο «1-2» του Ρονάλντο με τον Ζοάο Μάριο, ο τελευταίος σούταρε δύο μέτρα άουτ από το δεξί δοκάρι του Χένεσι.

Στο 19΄ και σε κομπίνα των Ουαλών σε κόρνερ, ο Λέντλεϊ βρήκε τον Μπέιλ στο ύψος του πέναλτι αλλά εκείνος σούταρε ψηλά, ενώ στο 23΄ ήταν και πάλι ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης που σούταρε ύστερα από ατομική προσπάθεια στην αγκαλιά του Ρούι Πατρίσιο., ενώ στη συνέχεια το παιχνίδι ατόνησε ως το 44ο λεπτό, όταν στη σέντρα από δεξιά ο Ρονάλντο πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε.

Τα πάντα, ωστόσο, άλλαξαν στην επανάληψη, καθώς με δύο γκολ σε τρία λεπτά οι Πορτογάλοι πήραν σαφές προβάδισμα και το διατήρησαν ως το τέλος.

Στο 50΄ και σε εκτέλεση κόρνερ με πάσα του Ζοάο Μάριο στον Γκερέιρο και σέντρα του τελευταίου, ο Ρονάλντο σηκώθηκε ψηλότερα απ΄ όλους με εκπληκτικό επιτόπιο άλμα και με κεφαλιά νίκησε τον Χένεσι για το 1-0

Στο 53΄ και σε σουτ του CR7 έξω από την περιοχή ο Νάνι μπήκε στην πορεία της μπάλας και διπλασίασε το σκορ με προβολή, απέναντι σε μια ομάδα που δεν κατάφερε να αντιδράσει στη συνέχεια, σαστισμένη από την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment