PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το Περιστέρι τίμησε τον κορυφαίο Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά (video)


Με μια εξαιρετική συναυλία στο Άλσος Περιστερίου το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουνίου 2015…

Μια εξαιρετική βραδιά εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουνίου 2015. Το Άλσος Περιστερίου κατακλύστηκε από κόσμο σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά.

Τον κορυφαίο Έλληνα σκηνοθέτη τίμησε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης εκ μέρους όλου του Δήμου Περιστερίου και η Δυτική Αθήνα εκπροσωπούμενη από τους Δημάρχους της, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπύρο Τζόκα και χιλιάδες κόσμου που παραβρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση.

Χρέη παρουσιαστή στη βραδιά είχε ο γνωστός σε όλους μας Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος με τη μαγευτική φωνή του μας συνόδευσε καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Οι αρχικές ανησυχίες για ακύρωση της συναυλίας λόγω της ψιλής βροχής που έπεσε λίγο πριν την έναρξη καθησυχάστηκαν μετά τις 21:00 όταν ο κ. Κωστάλας είπε πως η συναυλία θα πραγματοποιηθεί παρά το βροχερό κλίμα.

Έτσι παρά την καθυστέρηση η εκδήλωση ξεκίνησε αν και λίγο καθυστερημένα προσφέροντας στο κοινό αξέχαστε συγκινήσεις και μάλιστα σε μια εποχή που η αξιοπρέπεια του Έλληνα δοκιμάζεται.

Τον καλύτερο εαυτό στη σκηνή του Άλσους έδωσαν οι παρακάτω καλλιτέχνες που κατάφεραν τελικά να τραγουδήσουν στη συναυλία: Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Ζουγανέλης, Κώστας Μακεδόνας, Φωτεινή Δάρρα, Λάκης Χαλκιάς, Βασίλης Λέκκας, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Σοφία Παπάζογλου, Μπάμπης Τσέρτος, Θανάσης Κομνηνός, Νάντια Καραγιάννη, Δημήτρης Κοντογιάννης και Κώστας Σκόνδρας.

Ο κ. Γαβράς τόνισε πως παρά την διαμονή του στη Γαλλία γνωρίζει τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ελληνικός λαός και φάνηκε ιδιαίτερα στεναχωρημένος από τη σημερινή κατάσταση αναφέροντας πως με κουράγιο θα περάσει και αυτή η δύσκολη κατάσταση.

Πραγματικά μια εξαιρετική βραδιά που αν είχε πραγματοποιηθεί κάτω από διαφορετικές συνθήκες (βροχή, οικονομική κατάσταση) θα είχε τραβήξει τα φώτα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment