PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Το Περιστέρι μετακομίζει στο ΟΑΚΑ» (video)


Το σύνθημα «Το Περιστέρι μετακομίζει στις 30 Απριλίου στο ΟΑΚΑ» έριξαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός και ο δήμαρχος της πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το σύνθημα «Το Περιστέρι μετακομίζει στις 30 Απριλίου στο ΟΑΚΑ» έριξαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός και ο δήμαρχος της πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής:«Πρόκειται για ένα ιστορικό ραντεβού για την πόλη του Περιστερίου. Θα κάνουμε μια επίδειξη του περιστεριώτικου ήθους και πολιτισμού. Θα δείξουμε την κουλτούρα μας ως πόλη κι εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε το στόχο μας.Από τις πρώτες μέρες κιόλας της διάθεσης των εισιτηρίων η ζήτηση είναι πρωτόγνωρη. Για μας ο τελικός είναι μεγάλο στοίχημα.

Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους, αλλά να φτιάξουμε και καινούρια φιλάθλων με λαμπρό μέλλον». Ο κ. Γιώργος Σπανός ρωτήθηκε για το κατά πόσο ο τελικός του κυπέλλου επηρεάζει τον προγραμματισμό της νέας περιόδου και απάντησε ως εξής:«Αυτό θα καθοριστεί από το αν θα βγούμε στην Ευρώπη.

Διαφορετικός θα είναι ο σχεδιασμός αν προκριθούμε στο Europa League, διαφορετικός αν δεν τα καταφέρουμε. Κάποιες σκέψεις έχουν ήδη γίνει αλλά προς το παρόν και μέχρι τον τελικό της 30ής Απριλίου, το μυαλό μας είναι μόνο εκεί. Να ξέρετε όμως ότι εγώ δεν θα υποθηκεύσω ποτέ το μέλλον του συλλόγου, ο οποίος πορεύεται πάντα σύμφωνα με τις δυνατότητές του». Επίσης αναφέρθηκε στο πολύ φρέσκο «αίμα» της ομάδας που κυριάρχησε στο χθεσινό παιχνίδι με τη Καβάλα:«Το αντίδοτο για την κρίση είναι οι Ακαδημίες.

Έχουμε αποδείξει ότι ο Ατρόμητος βασίζεται στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, κάτι που θέλουμε να γίνεται και στο μέλλον. Πιστεύω πως θα κρατήσουμε τους παίκτες που θέλουμε αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 30 Απριλίου. Μέχρι τότε όλοι κρίνονται».

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο δήμαρχος Περιστερίου ο οποίος είπε:«Στόχος μας είναι να μετακομίσει όλο το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ στις 30 Απριλίου. Οι πιθανότητες είναι 50-50 αλλά νομίζω ότι έχουμε κι ένα σχετικό προβάδισμα λόγω πάθους και ψυχολογίας. Δεν πρέπει να μείνει ούτε ένα εισιτήριο αδιάθετο».

Εκ μέρους των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου μίλησε ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Σταύρος Κωνσταντινίδης ο οποίος είπε:«Εμείς οι παλαίμαχοι θα δώσουμε τη δική μας μάχη για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας. Μια φορά στα δικά μου χρόνια χάσαμε στο «κορώνα – γράμματα» από τον ΠΑΟΚ την πρόκριση μας στον τελικό. Ελπίζω αυτή τη φορά να είμαστε πιο τυχεροί κα να κάψουμε την πόλη από τους πανηγυρισμούς».

Ο επίτιμος πρόεδρος του «αδελφού» σωματείου Γ. Σ. Περιστερίου κ. Πέτρος Μουγιάκος ευχήθηκε:«Μέσα από την καρδιά μου η ομάδα μας να κατακτήσει το τρόπαιο. Στις 30 Απριλίου όλοι οι Περιστεριώτες θα είμαστε ταξιδιώτες σε ένα από τα καλύτερα ταξίδια της ζωή μας».

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αλέκος Πλέστης που εκπροσώπησε την αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου Περιστερίου τόνισε:« Ευχή όλων μας είναι να γράψει ο Ατρόμητος την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του και είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια που πρέπει να αγκαλιαστεί από ολόκληρο το Περιστέρι».

Τέλος, το στέλεχος της ΠΑΕ Σπύρος Μπουλούσης έδωσε χρηστικές πληροφορίες για τη διάθεση των εισιτηρίων του τελικού από τα δύο σημεία πώλησης, το Τμήμα Διαχείρισης της ΠΑΕ και το Δημαρχιακό Μέγαρο.

Ακόμη στο πλαίσιο της καμπάνιας «Όλο το ΟΑΚΑ στο μπλε» ανακοίνωσε ότι οι φίλοι της ομάδας μπορούν να αποκτήσουν την αυθεντική φανέλα της ομάδας στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ καθώς επίσης και τα είδη της μπουτίκ με έκπτωση 50%.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment