PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το Περιστέρι «έλαμψε» στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Π.Σ.Α. (video)


Ο πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Δημητρίου χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παχατουρίδη ως τον καλύτερο Δήμαρχο της Ελλάδας ενώ ο Α.Ο. Περιστερίου βραβεύτηκε ως η ομάδα που προάγει το αθλητικό ήθος!

Η όμορφη εκδήλωση της ΕΠΣΑ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου 2016, σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου το Περιστέρι και οι Περιστεριώτες «έλαμψαν» αφού μεταξύ άλλων βραβευθέντων, ο Αθλητικός Όμιλος Περιστερίου πήρε βραβείο για την ομάδα ήθους το 2015, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Αντώνης Καραλής για την προσφορά του όπως επίσης και ο γνωστός Περιστεριώτης γιατρός Λάκης Νικολάου.

Δημητρίου για Παχατουρίδη: Ο καλύτερος Δήμαρχος της Ελλάδας

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης ο οποίος βράβευσε τον εμπνευστή της «Κοινωνικής Κουζίνας-Ο άλλος άνθρωπος», Κώστα Πολυχρονόπουλο και εκθείασε το ήθος της πόλης μας αναφέροντας μάλιστα της φράση «Είναι το ήθος, ανόητε» προς τον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας.

Μετά τον Δήμαρχο, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ Παναγιώτης Δημητρίου ο οποίος αρκέστηκε στο να πει ότι ο Ανδρέας Παχατουρίδης είναι ο καλύτερος Δήμαρχος στην Ελλάδα καλώντας του υπόλοιπους Δημάρχους που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση να του μοιάσουν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί Περιστεριώτες από το χώρο του αθλητισμού σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

IMG_9965

IMG_9926

IMG_9922

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment